Antena 3 CNN Actualitate Daniel Buzdugan răbufneşte după avalanşa de alerte panicarde. "Fiţi deştepţi, opriţi-vă!"

Daniel Buzdugan răbufneşte după avalanşa de alerte panicarde. "Fiţi deştepţi, opriţi-vă!"

Realizatorul Radio Zu Daniel Buzdugan se alătură vocilor care denunţă panica şi haosul răspândite de autorităţi în ultimele lor acţiuni menite să limiteze răspândirea pandemiei de COVID.

Daniel Buzdugan răbufneşte după avalanşa de alerte panicarde. "Fiţi deştepţi, opriţi-vă!"
de Adrian Iclozan    |    20 Oct 2020   •   20:20

În mod specific, Buzdugan se referă la mesajele de "alertă extremă" primite în cascadă, în cursul zilei de marţi, de numeroşi bucureşteni pe telefoanele mobile.

Respectivele alerte popularizează măsurile adoptate, luni, la nivelul Capitalei, de către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă, la capătul unei zile dominate de mesaje contradictorii în privinţa restricţiilor şi de fuga de ziarişti a prefectului încă în funcţie, Gheorghe Cojanu, care urmează să fie înlocuit după gafele publice comise în ultima perioadă.

Mesajul realizatorului, în continuare.

"Ro Alert, oprește-te ! Gata m-am panicat! De 6 ori am intrat in panica azi! Gataaa! Fiți deștepți, gândiți 3 minute înainte de a pleca pe acțiune!

Sunt mulți copii singuri acasă în perioada asta, care nu stiu cum sa reacționeze! Nu te stresează nimeni in SUA, Italia, Olanda, Germania cu asemenea mesaje agresive!

Numai la noi se întâmplă ! Propagați PANICA & FRICA! Educația se poate face și cu vorba buna, autoritară sau cu amenzi date cu fermitate, dar fără ură sau discurs agresiv!

A fi autoritar nu înseamnă a fi văcar! Urmăriți îndreptarea cetățeanului, nu umilirea lui!"

 

×
Subiecte în articol: Daniel Buzdugan panica
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close