Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce tipuri de terapie puteți beneficia în cabinetele Acupunctura București? (P)

De ce tipuri de terapie puteți beneficia în cabinetele Acupunctura București? (P)

De ce tipuri de terapie puteți beneficia în cabinetele Acupunctura București? (P)
21 Oct 2019   •   12:26

Faptul că o metodă de tratament a supraviețuit mii de ani și continuă să-și dovedească eficiența și în zilele noastre, când avem la dispoziție tehnologii și instrumente din ce în ce mai performante de diagnosticare, observare și tratare, este cea mai clară dovadă că avem de-a face cu o terapie la care merită să apelăm fiecare dintre noi. Pentru reușita intervențiilor și avantajele stabilirii unei scheme de tratament cât mai adecvate, recomandăm cabinetul https://www.acupuncturabucuresti.ro.

În ciuda faptului că odată cu apariția și dezvoltarea medicinei moderne, această metodă clasică chineză de tratament a cunoscut perioade de declin chiar în țara de origine, în zilele noastre ea se bucură de multă apreciere și popularitate în întreaga lume. Este dovedit clinic că acupunctura este cea mai recomandată modalitate de vindecare a numeroase afecțiuni și tipuri de maladii în cazul cărora tratamentele medicamentoase pot produce multe efecte secundare nedorite.

Principiul de bază ce stă la baza acestei metode tradiționale de tratament este refacerea echilibrului energetic, oferind organismului posibilitatea de a se vindeca singur. Astfel, stimularea prin înțepare a unor puncte din meriadianele ce străbat corpul nostru poate contribui la redobândirea starii de sănătate pierdută sau slăbită. Astfel sursa sănătății dorite se află în noi și trebuie să rămână la noi. Acupunctura mizează pe existența unui organism sănătos în care, dacă toate organele și energiile sunt în echilibru, vindecarea se produce singură.

Această metodă de terapie a medicinei clasice este îndreptată către vindecarea afecțiunilor prin intervenții minim invazive și fară efecte secundare nedorite. Tocmai de aceea în tratarea anumitor tipuri de afecțiuni, înainte de a apela la alte forme de tratament, merită să avem în vedere și acest tip de terapie.

Care sunt cele mai importante tipuri de terapii practicate în cabinetele Clinici Qi?

La această clinică pot fi tratate numeroase afecțiuni fizice și psihice. Însă cele mai solicitate tipuri de tratamente sunt cele care vizează obezitatea, insomnia, durerile articulare și migrenele.

  • Obezitatea

Una dintre problemele de sănătate care afectează cel mai frecvent populația actuală este obezitatea. Instalarea ei generează numeroase alte probleme, circulatorii, cardiace etc. foare grave, ce pot avea repercursiuni negative imediate. Tocmai de aceea, atunci când suferiți de această maladie sau aveți câteva kilograme în plus, de care vreți să scăpați, înainte de a recurge la pastile sau chiar la intervenții chirurgicale, merită să încercați și acupunctura. Prin câteva înțepături specifice, ce vor inhiba centrul foamei și vor asigura o distribuție eficiența a nutrienților din alimente, scăde pofta de mâncare și se reduce consumul de alimente, ducând încet și sigur la o scădere în greutate sănătoasă.

Pentru maximum de rezultate este bine să asociați tratamentul cu un consum de alimente slabe și exerciții fizice regulate.

  • Insomnia

De multe ori stresul și responsabilitățile vieții noastre cotidiene pot conduce la dereglarea somnului și chiar la insomnii. Astfel de probleme, pe lângă faptul că ne afectează grav puterea de concentrare și abilitatea în îndeplinirea activităților zilnice, pot antrena și grave probleme de sănătate. Cu ajutorul acelor de acupunctură și fără a fi nevoie să apelați la niciun fel de medicamente, se pot debloca energiile responsabile și viața voastră poate intra în scurt timp în normalitate.

  • Reumatismul și alte boli articulare

Se știe că odată cu înaintarea în vârsta și odată cu modificarea presiunii atmosferice, multe persoane suferă de dureri articulare insuportabile, care le afectează activitățile de peste zi și chiar somnul. În astfel de situații, în loc să consumați medicamente calmante și fel de fel de analgezice, cu numeroase efecte secundare, cea mai simplă și mai sănătoasă metodă de ameliorare și combaterea a durerilor specifice este să apelați la acupunctură. Observațiile clinice au arătat ca acupunctura este mult mai eficientă în acest sens chiar decât fizioterapia.

  • Migrenele

O altă formă de dure ce poate deveni frecventă și sâcâitoare este reprezentată de migrene. Ele pot afecta multe aspecte ale vieții și pot fi extrem de supărătoare. Ca și în cazul durerilor de articulații, tot acupunctura este metoda cea mai eficientă și cu cele mai puține efecte negative pe termen lung. Înțeparea zonei de pe meridianul responsabil cu această formă de durere poate duce rapid și durabil la estomparea și eliminarea acestei forme de durere.

  • Anxietatea și depresiile

Stilul nostu de viață este unul din ce în ce mai stresant. Fară să ne dăm seama, ne scade treptat interesul pentru viață și pentru activități care altă dată ne făceau plăcere, preferând singurătatea și izolarea. Lipsa de motivare se intalează imediat. În astfel de situații, până la ajunge să consumăm medicamente, vizita la un psiholog și câteva ședințe de acupunctură pot face acele minuni de care avem nevoie pentru a redeveni noi și ceea ce ne dorim.

Acestea sunt doar câteva dintre problemele ce pot fi tratate într-un cabinet de acupunctură. Lista lor este una foarte lungă. Printre alte probleme frecvent tratate menționăm: afecțiunile respiratorii și cardiace, afecțiuni și dureri menstruale, infertilitate, diabet, trauma, atacuri de panică etc. .

Pentru a beneficia de oricare dintre aceste terapii, este bine să solicitați o consultație. Doar pe baza observațiilor și discuțiilor avute cu această ocazie se pot stabili un dignostic și o metodă personalizată de tratament. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Acupuncturabucuresti.ro!

 

 

 

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close