De la europarlamentar la... Cu ce se ocupă Elena Băsescu acum! Face bani pe spatele pandemiei

de Redacția    |    30 Iun 2020   •   13:24
De la europarlamentar la... Cu ce se ocupă Elena Băsescu acum! Face bani pe spatele pandemiei Foto: Facebook/Elena Basescu

Mezina fostului presedinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, s-a reprofilat şi vinde măști de protecţie pentru coronavirus. Acestea sunt destinate copiilor şi costă între 32 şi 42 de lei bucata.

Sunt 8 feluri de măști pe site-ul Elenei Băsescu, iar despre unele dintre ele spune că ar avea chiar 4 straturi de protecție. 

Intrarea pe piață a fostului europarlamentar a venit în ziua în care România a anunțat un procent foarte mare de teste pozitive. 269 din doar 4800 de teste. 

Elena Băsescu este fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu. Aceasta a fost europarlamentar între anii 2009 și 2014, dar și fotomodel și economist.

A absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană, București (1999-2004) și are o diplomă de master în științe politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

Parteneri
sati
x close