Antena 3 CNN Actualitate "Diana s-a rugat să meargă sus, la Dumnezeu, că acolo nu e durere”. Ce au descoperit medicii în corpul fetei

"Diana s-a rugat să meargă sus, la Dumnezeu, că acolo nu e durere”. Ce au descoperit medicii în corpul fetei

"Diana s-a rugat să meargă sus, la Dumnezeu, că acolo nu e durere”. Ce au descoperit medicii în corpul fetei
17 Ian 2019   •   15:48

Diana Mihaela Ciur a fost diagnosticată, în 2005, cu leucemie acută mieloblastică, o formă agresivă de cancer cu un mare risc de recidivă. Fetița este internată din luna iunie a anului 2018, la spitalul Bambino Gesu din Roma.

Mama a povestit pentru rotalianul.com calvarul prin care fetiţa ei trece de câțiva ani. Când avea 7 ani, a fost internată pentru prima oară. Atunci ea a trecut printr-o perioadă de spitalizare îndelungată care a presupus tot felul de proceduri dureroase, scrie Libertatea.

Apoi Diana a ajuns la terapie intensivă la Iaşi şi medicii le-au spus părinţilor că o vor pierde. Dar o minune a readus-o la viaţă. A fost trimisă la Timişoara şi acolo sora ei mai mare, Lavinia, a fost donator compatibil 100% pentru un transplant. După 8 luni starea fetiței s-a agravat din nou, iar medicii au descoperit că boala revenise. Acela a fost momentul în care fetița a simțit că nu mai poate duce o povoară atât de mare. „A primit vestea foarte greu. A plâns mult, durerile erau cumplite. Îmi spunea că vrea sus în cer, la Dumnezeu, că acolo nu e durere”, a povestit mama Dianei.

Mai multe, pe Libertatea.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close