Antena 3 CNN Actualitate Rareș Bogdan, dezvăluire cu lacrimi în ochi: Cine a dat documentele despre arestarea lui Cîțu în SUA

Rareș Bogdan, dezvăluire cu lacrimi în ochi: Cine a dat documentele despre arestarea lui Cîțu în SUA

Rareș Bogdan a dezvăluit la Sinteza Zilei cine a trimis în spațiul public documentele despre arestarea premierului Florin Cîțu în urmă cu 20 de ani, în SUA, după ce a condus sub influența alcoolului.

Rareș Bogdan, dezvăluire cu lacrimi în ochi: Cine a dat documentele despre arestarea lui Cîțu în SUA
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Sep 2021   •   22:16

"O spun cu durere şi o spun cu mâhnire şi ştiu că se uită foarte mulţi colegi de-ai mei, membri PNL... N-au fost date de adversarii noştri tradiţionali politici. Acele documente au plecat din interiorul PNL şi o spun cu o lacrimă în ochi. Dacă dădea PSD acele documente, puteam să înţeleg. 

Dacă dădea chiar USR, puteam să înţeleg. Ele nu au fost date nici de USR PLUS, nici de AUR, nici de PSD. Au fost date din interiorul PNL. Le spun tuturor membrilor noştri de partid că acele atacuri mârşave împotriva lui Florin Cîțu au fost coordonate şi au pornit din interiorul PNL", a spus Rareş Bogdan, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3.

Rareș Bogdan face lumină în lupta din PNL

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a făcut o dezvăluire despre lupta pentru șefia Partidului Național Liberal, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Rareș Bogdan susține că Ludovic Orban i-ar fi spus lui Robert Sighiartău că va declanșa ”un război civil”, daca Florin Cîțu va deveni contracandidatul lui în cursa pentru președinția PNL:

„În luna martie, actualul președinte al partidului a avut o discuție cu secretarul general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău, și i-a spus ”dacă candidează Florin voi declanșa un război civil”.

Din păcate, după patru luni de campanie, pot spune că ce părea atunci o declarație la nervi, s-a întâmplat și frumosul festival al democrației s-a transformat într-un adevărat război civil care a adus mult rău Partidului Național Liberal.”

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan PNL Florin Cîțu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close