Antena 3 CNN Actualitate Documentul care îi îngroapă pe Iohannis și Lazăr

Documentul care îi îngroapă pe Iohannis și Lazăr

Documentul care îi îngroapă pe Iohannis și Lazăr
08 Noi 2018   •   19:30

Alessandra Stoicescu a prezentat, joi, la 100 de minute, dovada zdrobitoare care demonstreaza că Augustin Lazar l-a preluat și îngrijit din umbră pe Klaus Iohannis, încă din 2000, pe când era șeful Sectiei anticorupție din Parchetul Curții Supreme, când actualului prețedinte i s-a mușamalizat dosarul cu casele.

Descoperirea-bombă a fost făcută de jurnaliștii de la Lumea Justiției.

Luju.ro publică dovada că procurorul general al României, Augustin Lazar, a dat cu iscalitul  pe un dosar legat de "casele lui Iohannis". O adresa semnata de Augustin Lazar demonstrează că unul dintre dosarele lui Klaus Iohannis a trecut si prin mâinile celui care astăzi ocupă încă funcția de procuror general al Romaniei.

Este vorba despre Adresa nr. 14185/3795/2000 din 1 iunie 2000, semnata de Augustin Lazar, in calitate de procuror-sef al Sectiei anticoruptie, urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, care a fost trimisa Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia (parchet pe care mai tarziu avea sa il conduca) in care solicita o serie de documentele legate de casele lui Iohannis.

×
Subiecte în articol: 100 de minute Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close