Doi elevi de generală, filmaţi în timp ce făceau sex oral în toaletă (IMAGINI INTERZISE MINORILOR)

01 Apr 2009   •   22:01
Doi elevi de generală, filmaţi în timp ce făceau sex oral în toaletă (IMAGINI INTERZISE MINORILOR) Elevi

Imagini scandaloase, surprinse în toaleta unei şcoli generale din Galaţi. Un elev şi-a filmat doi colegi în timp ce făceau sex oral, chiar în grupul sanitar al unităţii de învăţământ.

Întreaga scenă s-a petrecut la Şcoala Generală nr. 6 din Tecuci. Înregistrarea, în care figurează un băiat de clasa a VIII-a şi o fată de clasa a VI-a, a fost postată pe Internet.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Judeţului Galaţi, care se declară şocaţi de întâmplare, susţin că cei doi elevi vor fi analizaţi de către psihologi pentru a se stabili cum a fost posibil ca acest incident să aibă loc.

"Sunt şocat de lucrurile pe care le-am văzut şi le-am auzit. Nu sunt lucruri normale, nu sunt lucruri fireşti care să se întâmple într-o şcoală. Am cerut conducerii Şcolii nr. 6 din Tecuci să înceapă o anchetă şi am dispus trimiterea unei echipe de psihologi acolo pentru a vedea exact cum a fost posibil să se ajungă aici. Ştim că au existat probleme de comportament şi în ceea ce îl priveşte pe băiat, care fusese mutat disciplinar în această şcoală şi în ceea ce o priveşte pe fată", a declarat, pentru Mediafax, Vasile Ciuchină, inspectorul general al ISJ Galaţi.În urma postării filmului pe Internet, Poliţia s-a autosesizat şi a deschis o anchetă.

"Pentru că este vorba despre minori şi pentru că filmul a fost publicat, vorbim despre infracţiunea de pornografie infantilă, cazul va fi cercetată de către Biroul de Combatere a Crimei Organizate", a declarat, pentru sursa citată, Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Antena3.ro

Parteneri
x close