Antena 3 CNN Politică Dosar penal pe numele deputaţilor PDL Cristian Boureanu şi Dan Marian, pentru mită electorală

Dosar penal pe numele deputaţilor PDL Cristian Boureanu şi Dan Marian, pentru mită electorală

Dosar penal pe numele deputaţilor PDL Cristian Boureanu şi Dan Marian, pentru mită electorală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    28 Noi 2012   •   21:40

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele deputaţilor PDL Cristian Boureanu şi Dan Marian, candidaţi pentru noi mandate în judeţul Vaslui, pentru că aceştia ar fi oferit mici drept mită electorală spectatorilor unui meci de fotbal din Huşi, informează Mediafax.

Dosarul penal în acest caz a fost întocmit în urma unei plângeri făcute de unul din contracandidaţii lui Cristian Boureanu, care susţine că atât deputatul PDL cât şi colegul său de partid, Dan Marian, au încălcat legea alegerilor parlamentare.

Astfel, candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul 6 Vaslui, Toader Dima, arată în sesizarea respectivă că cei doi parlamentari au oferit mici spectatorilor care asistau la un meci de fotbal. Mâncarea şi băutura ar fi fost împărţite oamenilor de către reprezentanţii de campanie ai deputaţilor PDL, care s-ar fi îmbrăcat în ospătari şi au mers printre băncile spectatorilor.

Deputatul Dan Marian, candidat din partea ARD la Senat în Colegiul 3 Vaslui care cuprinde şi zona municipiului Huşi, a spus că a participat la acel meci, dar că nu a oferit băuturi sau produse alimentare spectatorilor drept mită electorală.

La rândul său, deputatul Cristian Boureanu a afirmat că nu a fost în acea zi la Huşi, acuzaţiile fiind nefondate. "Eu nu am ajuns în municipiul Huşi în acea zi, aşa că nu aveam cum să fiu nici la acel meci de fotbal. Din ceea ce am aflat şi eu, jucătorii au rămas după partidă, acolo, între ei", a spus Cristian Boureanu.

Deputatul PDL a adăugat că-i va face şi el plângere penală contracandidatului său la Camera Deputaţilor, Toader Dima, pentru denunţ calomnios.  

Mici şi vin, în campania electorală. ARD dă "meniu complet" electorilor


După prezervative şi chiloţi împărţiţi în campania electorală, ARD pare să vrea să-şi "spele" imaginea şi să completeze meniul electoratului cu mici, după sticlele cu vin oferite de candidatul Cezar Preda.

Citeşte şi  Un candidat ARD şi-a postat pe Facebook poze cu sacoşe USL în mână

Campania ARD alunecă spre vulgar. "Protejează-te şi ARDe-i în cabină!" cu un prezervativ

Un primar PDL şi-a şters cu trafaletul poza de pe bannerele electorale. Edilul s-a supărat pe partid




×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close