Antena 3 CNN Actualitate Două femei au fost înjunghiate de un necunoscut în plină stradă, în Capitală. Agresorul ar fi un cetățean israelian și a fost prins

Două femei au fost înjunghiate de un necunoscut în plină stradă, în Capitală. Agresorul ar fi un cetățean israelian și a fost prins

Două femei au fost agresate de un necunoscut, în zona Tineretului, cu un obiect ascuțit. 

Două femei au fost înjunghiate de un necunoscut în plină stradă, în Capitală. Agresorul ar fi un cetățean israelian și a fost prins
16 Dec 2019   •   15:20

Din primele informaţii, agresorul ar fi un cetăţean israelian în vârstă de 29 de ani. El a fost prins de poliţiştii Secţiei 14.

Se pare că victimele nu au avut vreo discuție cu agresorul înainte de incident. 

La fața locului au ajuns de urgență polițiști din cadrul secției, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul subunității. 

Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Una dintre ele a fost înjunghiată în zona gâtului, iar cea de-a doua în zona urechii.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

"Astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că în zona B d-ului Tineretului, doua femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta. La fața locului au ajuns de urgență polițiști din cadrul secției, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul subunității. 

Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor", a transmis Poliţia Capitalei într-un comunicat.

 

×
Subiecte în articol: tineretului Capitală
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close