Antena 3 Actualitate Dr. Monica Pop, revoltată: Câte victime a făcut acest act, în pandemia COVID?! Se doreşte muşamalizarea acum. DNA, nimic?

Dr. Monica Pop, revoltată: Câte victime a făcut acest act, în pandemia COVID?! Se doreşte muşamalizarea acum. DNA, nimic?

de Georgiana Adam    |    03 Dec 2020   •   10:20
Dr. Monica Pop, revoltată: Câte victime a făcut acest act, în pandemia COVID?! Se doreşte muşamalizarea acum. DNA, nimic?
Sursa foto: Agerpres

Medicul Monica Pop se arată revoltată de faptul că mulţi români au purtat măşti neconforme în această pandemie de coronavirus şi cere pedepsirea celor care se fac responsabili de această achiziţie.

Cunoscutul medic spune că, astfel, mulţi români au purtat degeaba măşti pe care le-au plătit şi dublu.

"Achiziţia de măşti neconforme = Zărdărnicirea combaterii bolilor!! 

Răspundere, amenzi? DNA?! Nimic??!!!

Dr. Monica Pop: Cine plăteşte pentru românii contaminaţi, victimele măştilor proaste?! Mai sunt şi plătite dublu!! Se doreşte muşamalizarea

Cine plăteşte pentru românii (poate mii) contaminaţi, victimele măştilor proaste?! Mai sunt şi plătite dublu de români!!

Da, s-a recunoscut că au fost neconforme! Şi?! Nu e nimeni vinovat?!! Se doreşte muşamalizarea acestui act, indubitabil responsabil de mii de infectări?! 

Tot oamenii sunt vinovaţi?! Tot ei acuzaţi mereu! Cei care au achiziţionat măştile neconforme, purtate inutil, nu??!!

Nimeni??!! "Vinovate" sunt doar: şcolile, teatrele, pieţele, biserica etc. Măştile neconforme, de departe cele mai periculoase, nu! E normal aşa?!

Românii au plătit de 2 ori măștile: o dată din bugetul țării, banii lor (noştri) și când le cumpără, cu banii lor.

Dr. Pop: S-a recunoscut că multe măştile au fost neconforme. Deci, purtate degeaba!

S-a recunoscut că o parte (multe de tot) din măştile achiziţionate de statul român sunt (au fost) neconforme. Deci, purtate degeaba! Deci, s-au îmbolnăvit mulţi din cei neprotejaţi de ele deşi ei le-au au purtat corect şi au avut toată bunăvoința! 

Tot oamenii sunt vinovaţi şi pentru asta?! Dl min. al Economiei, întrebat de media, recunoaşte lipsa de conformitate a unor măști şi răspunde că vor fi inscripţionate ca obiecte care "acoperă nasul şi gura" !!!!! Nu creeeed!

Pe stradă - numai oameni cu mască, nu am văzut nici măcar unul fără! Câți din ei le poartă pe cele neconforme (luate din bănuții proprii, şi aşa atât de puţini în pandemie)???!!! 

Câte victime a făcut acest act???!!! Cum e posibil??!! Uite că e! În văzul lumii! Dar... tăcereee! Că... E de aur!

Nimic! Nici oamenii, nici medicii, nimeni din cei care pledează pentru purtarea măştii (f.f. corect, de altfel)! Deşi ştiu că au fost mulţi infectaţi pentru că au purtat măşti care nu fac protecţie corectă, nu au spus nimic!!! 

Deşi ştie oricine că e unul din motivele numărului mare de infectaţi! În accepţiunea "lor" sunt vinovate numai teatrele, școala, terasele, biserica, pieţele, toate locurile dorite de români! Doar măștile neconforme, nu!", a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.

2 decembrie, încă un record în ATI: 1.260 de bolnavi COVID

În România, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 4.916 noi cazuri de COVID şi 135 de decese.

Până miercuri, 2 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 484.550 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 11.665 de morţi.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.529. Dintre acestea, 1.260 sunt internate la ATI.

×
Subiecte în articol: Monica Pop măşti

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close