Antena 3 CNN Actualitate Soţia unui politician a murit la 36 de ani, învinsă de cancer

Soţia unui politician a murit la 36 de ani, învinsă de cancer

Situaţie dramatică în familia unui politician român. Raluca Filip Colgiu, soţia liberalului Florin Colgiu, a murit la doar 36 de ani, învinsă de cancer.

Soţia unui politician a murit la 36 de ani, învinsă de cancer
Sursa foto: Foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iun 2016   •   16:16

Tânăra, proaspătă mămică şi fiica preşedintelui filiale Buzău a Uniunii Notarilor Publici, Eugenia Rica Filip, era internată la Spitalul Fundeni din Capitală. Apropiaţii spun că boala s-ar fi declanşat la scurt timp după ce Florin Colgiu a fost arestat.

Finul fostului preşedinte al CJ Buzău, Cristi Bîgiu, a fost condamnat în prima instanţă la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru complicitate la luare de mită, în dosarul în care naşul său este judecat.

Florin Colgiu a fost arestat preventiv în 7 decembrie 2014, alături de naşul său de cununie, Cristinel Bîgiu. În 23 aprilie 2015, cei doi au fost plasaţi în arest la domiciliu, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Ulterior, Florin Colgiu a scăpat de executarea pedepsei cu închisoarea.

În urma apelului formulat de inculpat, magistraţii au decis ca Florin Colgiu să lucreze o sută de zile în folosul comunităţii şi să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate.

Instanţa a ţinut cont de faptul că Florin Colgiu şi-a recunoscut vina şi a colaborat cu anchetatorii pe perioada cât a fost arestat preventiv şi, în consecinţă, a hotărât să îl condamne pe Colgiu la o pedeapsă de 2 ani şi 3 luni cu suspendare, scrie DCNews.

×
Subiecte în articol: Florin Colgiu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close