Antena 3 CNN Actualitate Ea e soția lui Emi Pian, care îl plânge pe interlop. Detalii incredibile despre relația celor doi

Ea e soția lui Emi Pian, care îl plânge pe interlop. Detalii incredibile despre relația celor doi

Apar noi detalii despre Emi Pian, interlopul ucis pe o stradă din Capitală în stil mafiot. Acesta era căsătorit și avea doi copii. Bărbatul s-a însurat în urmă cu patru ani cu Cristina, iar nunta lor a avut loc pe o stradă din Bucureștii Noi.

Ea e soția lui Emi Pian, care îl plânge pe interlop. Detalii incredibile despre relația celor doi
de Daria Mihai    |    05 Aug 2020   •   15:12

Petrecerea a început la primele ore ale dimineții, s-au pus mese în curte, umbrele și mai multe boxe uriașe pentru ca tot cartierul să audă recitatul de manele. Emi Pian a purtat un costum alb cu roșu, fiind îmbrăcat identic cu un alt prieten. După distracție, s-a mers la biserică, iar apoi la un local la cort, unde s-au adunat peste 600 de invitați.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis de un rival de-al său, membru al clanului Rinu. Tragedia s-a petrecut în timpul unui joc de barbut, când cei doi s-au certat și chiar s-au luat la bătaie. Rivalul l-ar fi înjunghiat pe interlop în picior.

Cum s-a întâmplat tragedia

Potrivit unor martori, Emi Pian i-ar fi strigat fratelui său, Grațian, care era față: ”M-a tăiat! Ia și omoară-l!” Atunci, Grațian ar fi apucat un topor și l-a lovit pe agresorul fratelui său, însă fără să-i provoace răni grave.

Interlopul Pian a fost dus la Spitalul Universitar de Urgență, însă după o oră a fost declara mort. Medicii nu l-au mai putut salva.

Și agresorul lui a fost internat la sital, sub pază. Alți cinci oameni implicați în incident au fost duși la secție, în mașinile lor fiind găsite topoare, pistoale sau cuțite.

×
Subiecte în articol: Emi Pian Cristina
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close