Antena 3 CNN Actualitate Ea este tânăra ucisă aseară într-un accident de mașină de iubitul ei. Avea doar 20 de ani și era iubită de toată lumea

Ea este tânăra ucisă aseară într-un accident de mașină de iubitul ei. Avea doar 20 de ani și era iubită de toată lumea

Ea este tânăra ucisă aseară într-un accident de mașină de iubitul ei. Avea doar 20 de ani și era iubită de toată lumea
21 Ian 2019   •   14:31

Fata în vârstă de 20 ani, ucisă de un prieten, care conducea o maşină de lux, în cumplitul accident din Floreşti se numeşte Gabi Rîpan şi era studentă la Universitatea Babeş-Bolyai. Încă din 2017, Gabi lucra ca make-up artist și era foarte apreciată în acest domeniu, scrie Monitorul de Cluj.

Tânăra, studentă la FSEGA - Management, provine dintr-o familie foarte cunoscută în Suceava, iar după ce a terminat liceul s-a mutat la Cluj-Napoca.

Noaptea trecută, Gabi se afla într-un autoturism marca Mercedes, care îi aparţinea, dar care era condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Floreşti.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 21 ianuarie, în jurul orei 03:00, un tânăr de 19 ani din Florești, în timp ce conducea autovehiculul marca Mercedes-Benz CLS 500 pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, în afara localității, dinspre Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, peste marcajul longitudinal simplu continuu.

Acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp al unui panou de informare situat pe spațiul verde, după care s-a oprit în șanțul de colectare a apelor pluviale.

Martorii susțin că, înaintea tragediei, băiatul gonea cu bolidul său având o vitează amețitoare. Din păcate, în urma impactului, conducătorul auto a fost rănit grav, iar o tânără, de 20 de ani, din Suceava, pasageră în autovehicul, a decedat. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bietei fete.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close