Antena 3 CNN Actualitate Educație ADMITERE LICEU edu.ro ALBA. Scrie numele și află la ce liceu ai intrat

ADMITERE LICEU edu.ro ALBA. Scrie numele și află la ce liceu ai intrat

ADMITERE LICEU edu.ro ALBA. Scrie numele și află la ce liceu ai intrat
de S.T.    |    09 Iul 2018   •   06:05

ADMITERE LICEU ALBA edu.ro. Numărul total de locuri alocat în învăţământul liceal de stat este suficient pentru repartizarea tuturor candidaţilor, condiţia esenţială fiind exprimarea unor opţiuni realiste.

Comunicarea rezultatelor candidaţilor repartizaţi în învăţământul liceal de stat se face în unităţile de învăţământ liceal în care au fost admişi şi pe site-ul admitere.edu.ro în data de 9 iulie.

ADMITERE LICEU ALBA edu.ro. În acelaşi timp, în unităţile de învăţământ gimnazial vor fi afişate listele cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţe/municipiul Bucureşti.

 

ADMITERE LICEU ALBA edu.ro. Depunerea dosarelor de înscriere la LICEU

ADMITERE LICEU ALBA edu.ro. Depunerea dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 10 şi 13 iulie. În perioada 16 - 18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat. 

ADMITERE LICEU ALBA edu.ro. A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în data de 7 septembrie. 

ADMITERE LICEU ALBA edu.ro. Repartizarea candidaţilor pe locurile speciale pentru romi, dar şi înscrierea şi repartizarea candidaţilor pentru învăţământul special sunt programate în zilele de 5 şi 6 iulie. 

×
Parteneri
Primele imagini cu Regele Charles la picnicul de la Valea Zălanului
x close