Antena 3 Actualitate Educație BAC 2019. Examenele la Matematică și Istorie încep la ora 9:00. Ce trebuie să știe elevii

BAC 2019. Examenele la Matematică și Istorie încep la ora 9:00. Ce trebuie să știe elevii

de S.T.    |    03 Iul 2019   •   07:43
BAC 2019. Examenele la Matematică și Istorie încep la ora 9:00. Ce trebuie să știe elevii

SUBIECTE BAC MATEMATICĂ 2019. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat va continua miercuri cu proba obligatorie a profilului.  Examenele la Matematică și Istorie încep la ora 9:00.

Ultima probă scrisă - cea la alegere a profilului şi specializării - E)d) - este programată joi.

SUBIECTE BAC MATEMATICĂ 2019. Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale, pentru susţinerea probelor scrise s-au înscris 136.087 de candidaţi din toate promoţiile, 116.316 candidaţi din promoţia curentă, respectiv 19.771 din promoţiile anterioare.

Subiecte edu.ro MATEMATICĂ BAC 2019. Ce subiecte pot pica la matematică


Primele rezultate vor fi afişate pe 8 iulie (ora 12.00), în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12.00 - 16.00.Â

REZULTATE BAC 2019

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie.

BAC 2019. Ce trebuie să știe elevii

Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul orar 7.30 - 8.30, pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

BAC 2019 matematică și istorie. Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

Subiecte edu.ro ISTORIE BAC 2019. Ce subiecte pot pica la istorie


Nu este permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc. care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

BAC 2019 matematică și istorie. Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile viitoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului, informează MEN.

Ministerul pune la dispoziţia celor interesaţi linia TELVERDE 0800801100 pentru sesizarea eventualelor disfuncţionalităţi pe durata probelor scrise. Numărul va fi disponibil în perioada 1 - 4 iulie, între orele 8,00 şi 16,00.

BAC 2019 matematică și istorie. Pentru a fi declarat promovat un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 cel puţin, la probele scrise. 

×
Subiecte în articol: bac 2019 matematica istorie elevi

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close