Antena 3 Actualitate Educație BAC 2019 toamnă a început! Subiecte Limba Română profil Real. Ce au avut de rezolvat elevii

BAC 2019 toamnă a început! Subiecte Limba Română profil Real. Ce au avut de rezolvat elevii

de S.T.    |    21 Aug 2019   •   10:01
BAC 2019 toamnă a început! Subiecte Limba Română profil Real. Ce au avut de rezolvat elevii

SUBIECTE Limba Română profil Real. A doua sesiune a examenului de Bacalaureat a început miercuri cu proba scrisă la limba şi literatura română.

Antena 3 va publică subiectele la limba română, imediat ce vor fi disponibile pe subiecte.edu.ro.

SUBIECTE Limba Română profil Real. Pe 22 august, elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine proba scrisă la limba şi literatura maternă.

Proba obligatorie a profilului va fi susţinută pe 23 august iar pe 26 august - proba la alegere a profilului şi specializării.

SUBIECTE Limba Română profil Real.  Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A) se desfăşoară în zilele de 27 august şi 28 august, fiind urmată de evaluarea competenţelor în limba maternă (proba B) în 29 august. Evaluarea competenţelor digitale (proba D) are loc în zilele de 30 august şi 2 septembrie, iar evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (proba C) este programată în zilele de 2 şi 3 septembrie.

SUBIECTE Limba Română profil Real. Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 3 septembrie (până la ora 12.00).

În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 12.00 şi 16.00.

SUBIECTE Limba Română profil Real. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 7 septembrie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close