Antena 3 Actualitate Educație Bacalaureat 2017. BAREM de corectare la Română, profil real

Bacalaureat 2017. BAREM de corectare la Română, profil real

de S.T.    |    26 Iun 2017   •   15:16
Bacalaureat 2017. BAREM de corectare la Română, profil real

BAREM de corectare la Română, profil real. Probele scrise de la Bacalaureat au început luni, 26 iunie, cu testul de la Limba şi Literatura Română.

BAREM de corectare la Română, profil real. Baremul de corectare la limba română a fost PUBLICAT pe site-ul edu.ro.

BAREM de corectare la Română, profil real

 
 

Cea mai mare greşeală pe care elevii au făcut-o la Limba Română. Vezi AICI BAREMUL DE CORECTARE LA LIMBA ROMÂNĂ

BAREMUL de corectare la Limba Română. La profilul Uman, la primul subiect elevii au avut de caracteriat relaţia dintre două personaje dintr-un roman de Marin Preda.

BAREMUL de corectare la Limba Română. La al doilea subiect s-a dat un text argumentativ despre utilitatea activităţilor extraşcolare în educaţia cinematografică, potrivit elevilor care au ieşit din sală.

Iată care au fost subiectele primite la proba de limba română, profilul real: 

Barem Română BAC 2017

Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 439 de centre de examen, s-au înscris peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile.

La proba de limba şi literatura maternă sunt aşteptaţi peste 6.300 de candidaţi care-şi vor redacta tezele în maghiară, germană, ucraineană, sârbă, slovacă, turcă, italiană sau croată.

Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie, până la ora 16.00. În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 16:00-20:00.

BACALAUREAT 2017. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 10 iulie.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close