x close

BACALAUREAT 2017. Ce modificări ar putea avea loc

16 Mai 2017   •   09:26
BACALAUREAT 2017. Ce modificări ar putea avea loc Foto: Pixabay.com

BACALAUREAT 2017. Examenul de bacalaureat ar putea fi modificat, având posibilitatea să fie susținut diferențiat, în funcție de specializarea în care a fost pregătit elevul.

BACALAUREAT 2017. Potrivit ziarulprofit.ro, Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, consideră inoportună reformarea metodologiei de acces în învăţământul liceal prin reintroducerea examenelor de admitere, dar ar putea modifica examenul de bacalaureat, iar acesta ar putea să devină diferenţiat, în funcţie de specializarea în care a fost pregătit elevul.


BACALAUREAT 2017. ”Mă gândesc la orice măsură, inclusiv la această măsură, care să aducă sistemul de învăţământ românesc într-o stare de normalitate. Să avem flexibilitatea necesară şi cu această descentralizare, copiii să vină cu plăcere la şcoală, să avem manuale care evident să aibă la bază programe şcolare corespunzătoare, nu foarte stufoase, care să plece de la competenţe, şi nu de la anumite disipline sau conţinuturi pe care le cunosc unii sau aţii care lucrează în Învăţământ”, a spus Năstase.

Citeşte mai multe despre:

BACALAUREAT 2017 modificari examen elev
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati