Antena 3 Actualitate Educație BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. Examenul continuă luni cu probele de evaluare a competențelor de comunicare orală în limba română și maternă

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. Examenul continuă luni cu probele de evaluare a competențelor de comunicare orală în limba română și maternă

28 Aug 2017   •   10:30
BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. Examenul continuă luni cu probele de evaluare a competențelor de comunicare orală în limba română și maternă

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. Bacalaureatul - sesiunea de toamnă - continuă luni cu proba de evaluare a competențelor de comunicare orală în limba română, dar și cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (proba B) pentru absolvenții de liceu aparținând minorităților naționale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. PROBA DE EVALUARE A COMPETENȚELOR DIGITALE

Următoarea probă de evaluare a competențelor digitale (proba D) se va derula în zilele de 29 și 30 august, urmând ca evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională (proba C) să se desfășoare în zilele de 30 și 31 august.

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. Cum se calculează MEDIA FINALA LA BACALAUREAT 2017

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. Rezultatul obținut de fiecare candidat la proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă nu se exprimă prin note sau prin calificativ admis/respins, ci prin stabilirea unui nivel de competență corespunzător grilei aprobate la nivel național: experimentat, avansat și mediu. Candidatul care refuză să răspundă sau să rezolve subiectele propuse la una dintre probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale se consideră că nu a susținut proba.

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiții, cumulativ: să susțină toate probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, să susțină toate probele scrise și să obțină nota 5 la fiecare dintre acestea și cel puțin media 6 la probele scrise.

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. REZULTATE FINALE BAC 2017

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie până la ora 16,00, iar contestațiile se pot depune în aceeași zi între orele 16,00 și 20,00. Afișarea rezultatelor finale este programată pentru data de 6 septembrie.

BACALAUREAT 2017, sesiunea a doua. 39.435 de absolvenți de liceu s-au înscris pentru a susține examenul național de Bacalaureat în sesiunea august — septembrie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close