Antena 3 Actualitate Educație Bacalaureat 2019. Elevii de la un liceu din Blaj au primit de două ori subiectele greşite

Bacalaureat 2019. Elevii de la un liceu din Blaj au primit de două ori subiectele greşite

02 Iul 2019   •   12:37
Bacalaureat 2019. Elevii de la un liceu din Blaj au primit de două ori subiectele greşite

Elevii de la profilul Uman, care susţin examenul de bacalureat la Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clain” din Blaj au primit de două ori subiecte greşte la proba de Limba şi Literatura Română desfăşurată luni, 1 iulie 2019.

Iniţial, elevii de la profilul Uman au primit un set de subiecte care erau dedicate profilului Real.

După aproximativ 20 de minute, timp în care elevii deja scriau, comisia i-a anunţat că au primit subiectele greşite. Foile de examen au fost anulate şi elevii au primit un alt set de subiecte.

După câteva momente, elevii şi-au dat seama că şi noile subiecte erau greşite, fiind de fapt aceleaşi cu cele de la profiul Real pe care le primiseră şi prima dată.

Elevii i-au semnalat preşedintelui de comisie problema. Acesta a comparat subiectele şi şi-a dat seama că sunt greşite din nou aşa că foile de examen au fost din nou anulate. După aproximativ 50 de minute de la începerea probei de BAC, elevii de la uman au primit subiectele corecte, transmite adevarul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close