Antena 3 Actualitate Educație BAREM DE CORECTARE ROMÂNĂ. SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 la limba română

BAREM DE CORECTARE ROMÂNĂ. SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 la limba română

11 Mar 2019   •   10:00
BAREM DE CORECTARE ROMÂNĂ. SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ 2019 la limba română

BAREM DE CORECTARE ROMÂNĂ. Luni, începând cu ora 9.00, elevii vor avea de susținut proba la limba și literatura română. La examen participa elevii de clasa a VIII-a, dar și cei de clasa a VII-a. Este o premieră ca elevii cu un an mai mic să participe la acest examen.

BAREM DE CORECTARE ROMÂNĂ. Accesul în sală este permis până la ora 8.30. Examenul începe la ora 9.00, când subiectele sunt aduse în clasă. Elevii au două ore la dispoziție să completeze foile de Simulare. Subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE).

BAREM DE CORECTARE ROMÂNĂ. Corectarea lucrîrilor va fi realizată în baza unor bareme. Vor fi corectate de doi profesori care, de regulă, sunt din unitățile de învățământ în care elevii susțin simularea. Rezultatele vor fi analizate la nivel de școală și de clasă.

BAREM DE CORECTARE ROMÂNĂ. Scopul impus de Simulare Evaluarea Națională 2019 este de îmbunătățire a performanțelor școlare ale elevilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close