Antena 3 CNN Actualitate Educație BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT FIZICĂ. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Fizică

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT FIZICĂ. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Fizică

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT FIZICĂ. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Fizică
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Mar 2019   •   15:53

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT FIZICĂ. Calendarul simulării examenelor de Bacalaureat 2019 continuă pe 21 martie 2019, cu simularea probei la alegere a profilului și specializării.

VEZI AICI BAREMUL LA FIZICĂ

EDU.RO publică subiectele și baremul la FIZICĂ

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT FIZICĂ. Proba se organizează doar pentru elevii clasei a XII-a. 

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT FIZICĂ. Absolvenții trebuie să aleagă una dintre următoarele materii, pentru examen, în funcție de studiile urmate în liceu:

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT FIZICĂ. Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională.

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT FIZICĂ. Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus.

×
Subiecte în articol: SIMULARE BACALAUREAT 2019
Parteneri
Copil de 9 ani, atacat de un câine ciobănesc pe stradă, în Bucureşti
x close