Antena 3 CNN Actualitate Educație BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT INFORMATICĂ. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Informatică

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT INFORMATICĂ. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Informatică

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT INFORMATICĂ. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Informatică
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mar 2019   •   09:45

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT INFORMATICĂ. Calendarul simulării examenelor de Bacalaureat 2019 continuă pe 21 martie 2019, cu simularea probei la alegere a profilului și specializării.

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT INFORMATICĂ. Proba se organizează doar pentru elevii clasei a XII-a. 

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT INFORMATICĂ. Absolvenții trebuie să aleagă una dintre următoarele materii, pentru examen, în funcție de studiile urmate în liceu:

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT INFORMATICĂ. Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic și profilul resurse naturale și protecția mediului din filiera tehnologică și de la profilul militar din filiera vocațională.

BAREM DE CORECTARE SIMULARE BACALAUREAT INFORMATICĂ. Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și, după caz, Sociologie – absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretica, de la profilul servicii din filiera tehnologică și din toate profilurile și specializările din filiera vocațională, cu excepția celui menționat mai sus.

×
Subiecte în articol: SIMULARE BACALAUREAT 2019 informatica
Parteneri
Horoscop iunie-decembrie 2023. Căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni
x close