Antena 3 Actualitate Educație BAREM limba română EVALUARE NAȚIONALĂ 2019, clasa a II-a

BAREM limba română EVALUARE NAȚIONALĂ 2019, clasa a II-a

de S.T.    |    07 Mai 2019   •   12:20
BAREM limba română EVALUARE NAȚIONALĂ 2019, clasa a II-a
Sursa foto: Foto: Agerpres

BAREM ROMÂNĂ Evaluare Națională 2019, clasa a II-a. Probele din cadrul evaluării naţionale de la finalul clasei a II-a au început marți, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

BAREM ROMÂNĂ Evaluare Națională 2019, clasa a II-a. Elevii au susținut proba scrisă la limba română şi limba maternă.

Subiectele complete și baremul de corectare pentru subiectele la română la evaluarea naţională de la finalul clasei a II-a vor fi publicate în scurt timp.

BAREM ROMÂNĂ Pe 8 mai sunt programate testele de citire la cele două discipline. Proba de matematică este prevăzută pentru data de 9 mai, în timp ce proba de limbă română (scris şi citit) pentru elevii din rândul minorităţilor naţionale se va desfăşura în data de 10 mai.

Evaluare Națională 2019, clasa a II-a. Evaluarea competenţelor fundamentale dobândite în ciclul primar la finalul clasei a IV-a are următorul calendar: limba română (14 mai), matematică (15 mai) şi limba maternă (16 mai).

Evaluare Națională 2019, clasa a II-a. Şi elevii claselor a VI-a vor susţine evaluarea competenţelor fundamentale dobândite în zilele de 22 mai (limbă şi comunicare) şi 23 mai (matematică şi ştiinţele naturii).

Evaluare Națională 2019, clasa a II-a. Conform Legii educaţiei naţionale, rezultatele evaluărilor naţionale la clasele a II-a şi a VI-a au ca scop elaborarea planurilor individualizate de învăţare ale elevilor şi preorientarea şcolară, iar rezultatele evaluării naţionale la clasa a IV-a sunt utilizate şi pentru diagnoza de sistem la nivelul ciclului primar.

Evaluare Națională 2019, clasa a II-a. Rezultatele evaluărilor naţionale de la finalul claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a se vor comunica doar părinţilor elevilor care le susţin. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close