Antena 3 CNN Actualitate Educație BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat Limba Română 2019. Au apărut baremele. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Română

BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat Limba Română 2019. Au apărut baremele. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Română

BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat Limba Română 2019. Au apărut baremele. Cum trebuiau rezolvate subiectele la Română
18 Mar 2019   •   15:44

BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro.Ministrul Educației a publicat subiectele și baremele de corectare la Bacalaureat 2019 proba de Limba Română pentru clasele a XI-a și a XII-a, profilele Umanist și Real.

Aproape 300.000 de elevi era uaşteptaţi să participe la simularea examenului de Bacalaureat, care va începe luni cu proba scrisă de Limba şi literatura română.

BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro clasa a XII-a profil Umanist

BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro clasa a XII-a profil Real

BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro clasa a XI-a profil Umanist

BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro clasa a XI-a profil Real

BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro.  "Ministerul Educaţiei Naţionale organizează, în perioada 18 - 21 martie 2019, la nivel naţional, simularea probelor scrise din cadrul examenului naţional de Bacalaureat. Simularea se adresează elevilor înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/ frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018 - 2019, dar implică şi participarea elevilor claselor a XI-a zi şi a XII-a seral/ frecvenţă redusă, învăţământ de masă (în total, aproximativ 300.000 de elevi)", precizează un comunicat de presă al Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale.

BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro. Elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine marţi proba la limba şi literatura maternă din cadrul simulării Bacalaureatului. Baremul de rezolvare va fi publicat în curând pe Edu.ro.

BAREM Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro. Următoarea probă, cea obligatorie a profilului, va avea loc miercuri, iar joi - proba la alegere a profilului şi specializării doar pentru elevii claselor a XII-a.

Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie.

Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro Probele vor începe la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro"Subiectele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a dezvolta temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la această dată. Evaluarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli", precizează sursa citată.

Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.ro Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Subiecte Simulare Bacalaureat 2019 Limba Română edu.roNotele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora. 

×
Parteneri
Euroins dă în judecată statul român!
x close