BAREME și REZOLVARE la SUBIECTE BAC 2019 EDU.RO. Avem Baremele la Geografie, Logică, Psihologie, Economie, Sociologie, Filosofie, Fizică, Chimie, Biologie, Informatică

04 Iul 2019   •   15:31

BAREME și REZOLVARE la SUBIECTE BAC 2019 EDU.RO Prima sesiune a examenului de Bacalaureat s-a încheiat joi cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării - E)d). 

 

BAREME și REZOLVARE la SUBIECTE BAC 2019 EDU.RO Un număr de 397 de candidaţi au absentat joi în Capitală de la proba scrisă la alegere a profilului şi specializării din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat, potrivit unei informări a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. 

BAREME și REZOLVARE la SUBIECTE BAC 2019 EDU.RO Conform sursei citate, pentru susţinerea probei s-au înscris 13.924 de candidaţi, dintre aceştia au absentat 397. 

IŞMB menţionează că niciun candidat nu a fost eliminat. 

BAREME și REZOLVARE la SUBIECTE BAC 2019 EDU.RO Primele rezultate vor fi afişate pe 8 iulie (ora 12,00), în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 - 16,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 13 iulie. 

BAREME și REZOLVARE la SUBIECTE BAC 2019 EDU.RO Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale; susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea; obţinerea mediei 6 cel puţin la probele scrise.

Un număr de 176 de absolvenţi de liceu din judeţ au fost absenţi, iar unul a fost eliminat pentru tentativă de fraudă, joi, la ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului şi specializării. 

BAREME și REZOLVARE la SUBIECTE BAC 2019 EDU.RO "La proba la alegere a profilului s-au înscris 2.111 candidaţi. Au susţinut această ultimă probă 1.935 de absolvenţi, iar 176 au absentat. Un candidat de la Liceul Teoretic Zimnicea a fost eliminat", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ), Oana Stoicescu. 

BAREME și REZOLVARE la SUBIECTE BAC 2019 EDU.RO În Teleorman, în această sesiune, au fost eliminaţi trei candidaţi în total, câte unul la fiecare probă scrisă a Bacalaureatului, şi s-au înregistrat 494 de absenţi. 

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului, din cei 2.345 de candidaţi înscrişi să susţină examenul de Bacalaureat în această sesiune, 1.902 sunt absolvenţi ai promoţiei 2019, iar 443 sunt din seriile anterioare.

 

Parteneri
x close