Antena 3 CNN Actualitate Educație EDU.RO a publicat REZULTATELE REPARTIZĂRII în licee. Mii de elevi au aflat în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a

EDU.RO a publicat REZULTATELE REPARTIZĂRII în licee. Mii de elevi au aflat în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a

EDU.RO a publicat REZULTATELE REPARTIZĂRII în licee. Mii de elevi au aflat în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a
de S.T.    |    09 Iul 2018   •   14:35

EDU.RO a publicat REZULTATELE REPARTIZĂRII în licee.

ADMITERE LICEU 2018. Vor fi repartizaţi candidaţii care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2018 - 2019.

AFLĂ UNDE AI FOST REPARTIZAT, SITUAȚIA PE JUDEȚE:ADMITERE LICEU 2018. Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi se va face între 10 - 13 iulie.

ADMITERE LICEU 2018. Cea de-a doua repartizare absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior etapei anterioare, utilizând aplicaţia informatică centralizată, va avea loc pe 7 septembrie.

ADMITERE LICEU 2018. Un procent de 73,6% dintre candidaţii la Evaluarea Naţională au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

ADMITERE LICEU 2018. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat.

ADMITERE LICEU 2018. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).

×
Parteneri
"Fenomen" incredibil pe cerul Craiovei: "Te trimite în pământ"
x close