EDU.RO publică în scurt timp NOTELE LA Evaluare Naţională 2018. Cum faci cererea pentru contestaţii la EVALUARE NAȚIONALĂ 2018

de S.T.    |    19 Iun 2018   •   11:07

NOTELE LA Evaluare Naţională 2018. evaluare.edu.ro. Cum faci contestație. Primele rezultate ale examenului de Evaluare Naţională vor fi afişate marți.

NOTELE LA Evaluare Naţională 2018. evaluare.edu.ro. Cum faci contestație. Între orele 14:00 - 19:00 se pot depune contestaţii.

NOTELE LA Evaluare Naţională 2018. evaluare.edu.ro. Cum faci contestație.

NOTELE LA Evaluare Naţională 2018. evaluare.edu.ro. Cum faci contestație.Rezultatele finale vor fi anunţate în 23 iunie.

 

CUM SE FACE CONTESTAȚIE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ

 

CUM SE FACE CONTESTAȚIE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Pentru a depune contestaţie pentru nota la Evaluarea Naţională, elevii trebuie să completeze o cerere adresată preşedintelui comisiei de contestaţii în care vor cere reexaminarea lucrării.

 

CUM SE FACE CONTESTAȚIE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. Candidatul major şi părinţii/reprezentanţii legali ai candidatului minor pot solicita comisiei judeţene/a municipiului Bucureşti de organizare a evaluării naţionale să vadă lucrarea/lucrările proprie/proprii a/ale propriului copil numai după afişarea rezultatelor finale după contestaţii. La vizualizarea lucrării/lucrărilor, candidatul minor trebuie să fie însoţit obligatoriu de un părinte/reprezentant legal.

CUM SE FACE CONTESTAȚIE LA EVALUAREA NAȚIONALĂ. În procesul de evaluare iniţială a lucrărilor scrise şi de rezolvare a contestaţiilor, în cazul în care diferenţa dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, notele obţinute se trec, pe fiecare lucrare în parte, cu cerneală roşie, de către profesorii evaluatori, după ce este verificată concordanţa cu borderourile individuale, şi se semnează de aceştia. Nota finală se trece pe lucrare, în prezenţa profesorilor evaluatori, de către preşedintele comisiei. Preşedintele comisiei calculează nota finală, ca medie aritmetică cu două zecimale a notelor acordate de evaluatori, fără rotunjire şi semnează.

Calendar Evaluarea Naţională 2018

 

19 iunie 2018: Afişarea rezultatelor înaintea contestaţiilor (până la ora 12:00)

EXAMEN clasa a VIII-a.  19 iunie 2018: Depunerea contestaţiilor (orele 14:00 – 19:00)

EXAMEN clasa a VIII-a. 20-22 iunie 2018: Soluţionarea contestaţiilor

EXAMEN clasa a VIII-a. 23 iunie 2018: Afişarea rezultatelor finale după soluţionarea contestaţiilor

 

x close