Antena 3 Actualitate Educație EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. Iată notele din TELEORMAN afișate pe EDU.RO

EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. Iată notele din TELEORMAN afișate pe EDU.RO

26 Iun 2017   •   12:23
EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. Iată notele din TELEORMAN afișate pe EDU.RO

EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. Rezultatele Evaluării Naționale 2017 vor fi afișate după următorul calendar: 

26 iunie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16)
26 iunie 2017 Depunerea contestaţiilor (orele 16 – 20)
27 – 29 iunie 2017 Rezolvarea contestaţiilor
30 iunie 2017 Afişarea rezultatelor finale după contestaţii

Rezultatele evaluării le găsiți pe www.antena3.ro și pe evaluare.edu.ro.

EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, în Teleorman s-au înscris pentru susţinerea Evaluării Naţionale 2378 de absolvenţi de gimnaziu. Cea de-a doua probă, şi ultima pentru absolvenţii de gimnaziu din Teleorman, se susţine la matematică şi este programată pentru miercuri 21 iunie 2017. Potrivit calendarului de desfăşurare a acestui examen, rezultatele vor fi afişate în data de 26 iunie, până la ora 16.00. Candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţii în aceeaşi zi în intervalul orar 16.00-20.00, iar rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi afişate pe 30 iunie.

EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. Media obţinută la Evaluarea Naţională reprezintă anul acesta 80% din media de admitere la liceu. Accesul la liceu este posibil, însă, şi pentru absolvenţii de gimnaziu care nu susţin Evaluarea Naţională, însă aceştia vor putea fi repartizaţi doar pe locurile rămase libere după repartizarea computerizată.

EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. 98 de centre de examen pentru Evaluarea Naţională la nivel de judeţ

EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. Evaluarea naţională se susţine de regulă în unităţile de învăţământ gimnazial absolvite. Excepţie fac doar câteva unităţi de învăţământ din judeţ care au un număr mic de absolvenţi şi care au fost arondate altor unităţi de învăţământ din zonă. Astfel, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, în Teleorman Evaluarea Naţională se susţine în 98 de centre. Au fost desemnate şi două centre pentru evaluarea lucrărilor, însă, cel mai probabil în acestea vor fi corectate lucrările provenite din alt judeţ, dacă Ministerul Educaţiei menţinedispoziţia de anul trecut şi anume ca lucrările la Evaluarea Naţională să nu fie evaluate în judeţul din care provin candidaţii. Până acum, însă, oficial nu a fost specificat nimic în acest sens.

EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. Candidaţii trebuie să se prezinte în sălile de examen până la ora 8.30. Examenul începe la ora 9.00, moment în care se deschid plicurile sigilate care conţin varianta de subiecte multiplicată, în fiecare sală în care se susţine examenul. Supravegherea va fi asigurată, pentru fiecare sală, de doi asistenţi, cadre didactice de altă specializare decât cea corespunzătoare disciplinei la care se susţine proba. În plus, sălile de examen vor fi supravegheate audio şi video.

EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. Elevii au la dispoziţie 120 de minute pentru rezolvarea testelor. Din momentul distribuirii subiectelor, niciun elev nu mai poate intra în sală şi niciun elev nu poate părăsi sala, decât dacă predă lucrarea scrisă şi semnează de predarea acesteia. Elevii care nu se află în sală în momentul distribuirii subiectelor pierd dreptul de a mai susţine Evaluarea Naţională în sesiunea respectivă. În cazuri excepţionale, dacă un elev se simte rău şi solicită părăsirea temporară a sălii, el este însoţit de unul dintre asistenţi, până la înapoierea în sala de clasă. În această situaţie, timpul alocat rezolvării subiectelor nu va fi prelungit. Candidaţii nu au voie să intre în sălile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete şi altele asemenea, aceştia având obligaţia de a lăsa obiectele menţionate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învăţământ în acest scop. De asemenea, nu au voie să intre cu manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, formulare, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidaţi etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor.

EDU.RO REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017 TELEORMAN. În cazul în care candidaţii nu respectă aceste reguli vor fi eliminaţi din examen.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close