Antena 3 Actualitate Educație edu.ro SUBIECTE EVALUARE NAȚIONALĂ la limba română. Ce a picat azi

edu.ro SUBIECTE EVALUARE NAȚIONALĂ la limba română. Ce a picat azi

de S.T.    |    18 Iun 2019   •   09:28
edu.ro SUBIECTE EVALUARE NAȚIONALĂ la limba română. Ce a picat azi

edu.ro SUBIECTE EVALUARE NAȚIONALĂ la limba română. Evaluarea Națională de la finalul clasei a VIII-a a început marți, cu examenul la Limba și literatura română.

Examenul a început la ora 9 și se încheie la ora 11. 

Probele sunt monitorizate audio-video.

IATĂ SUBIECTELE la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019, limba și literatura română:

Când a apărut EVALUAREA NAȚIONALĂ

edu.ro SUBIECTE EVALUARE NAȚIONALĂ la limba română. Media obţinută la examenul de Evaluare Naţională are o pondere de 80% din media de admitere la liceu, iar media generală de absolvire a claselor V-VIII are o pondere de 20%.

edu.ro SUBIECTE EVALUARE NAȚIONALĂ la limba română. Primele rezultate ale Evaluării Naţionale vor fi afişate pe data de 25 iunie. În aceeaşi zi, candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii.

edu.ro SUBIECTE EVALUARE NAȚIONALĂ la limba română. În perioada 26-28 iunie vor fi soluţionate contestaţiile, iar afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 29 iunie.

edu.ro SUBIECTE EVALUARE NAȚIONALĂ la limba română. Repartizarea computerizată la liceu a absolvenţilor clasei a VIII-a va avea loc pe 12 iulie. 

Citiți și:

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din București

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close