x close

Evaluare Națională 2019 MATEMATICĂ. Ce pot avea elevii asupra lor în clasă

de S.T.    |    20 Iun 2019   •   07:54
Evaluare Națională 2019 MATEMATICĂ. Ce pot avea elevii asupra lor în clasă 534 Foto: Agerpres

Evaluare Națională 2019 MATEMATICĂ. Absolvenţii de clasa a VIII-a susţin, joi, proba scrisă la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de MEN.

Evaluare Naţională 2019 clasa VIII-a MATEMATICĂ. Proba începe la ora 9.00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8.30.

SUBIECTE MATEMATICĂ edu.ro EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Pentru rezolvarea subiectelor, elevii au voie să folosească numai cerneală sau pastă de culoare albastră. Pentru executarea schemelor și a desenelor – trebuie să folosească numai creion negru. Pentru examenul de la Matematică, elevii pot să folosească instrumente de desen.

SUBIECTE MATEMATICĂ edu.ro EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Elevii nu au voie să folosească în examen calculatoare.

Evaluare Naţională 2019 clasa VIII-a. Ce nu au voie să facă elevii în sălile de examen

SUBIECTE MATEMATICĂ edu.ro EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Elevii care vor să corecteze o greșeală „taie fiecare rând din pasajul greșit cu o linie orizontală”, prevede metodologia (articolul 17, alin. 14).

SUBIECTE MATEMATICĂ edu.ro EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. La expirarea celor 120 de minute de examen, elevii predau lucrările în faza în care se află, fiind interzisă depășirea timpului stabilit. Trei elevi rămân în sală până la predarea ultimei lucrări.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati