x close

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Unde poți sesiza neregulile de la Evaluarea Națională

de S.T.    |    18 Iun 2019   •   07:52
EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Unde poți sesiza neregulile de la Evaluarea Națională 534

NEREGULI LA EVALUARE NAȚIONALĂ. Absolvenţii de clasa a VIII-a susţin marţi proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de MEN.

NEREGULI LA EVALUARE NAȚIONALĂ. Joi, 20 iunie, se desfăşoară proba la Matematică, iar vineri, 21 iunie, este programată proba la Limba şi literatura maternă.

NEREGULI LA EVALUARE NAȚIONALĂ. Un număr de 154.956 de absolvenţi ai clasei a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Naţională, conform situaţiei centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

NEREGULI LA EVALUARE NAȚIONALĂ. Probele încep la ora 9.00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8.30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Probele sunt monitorizate audio-video.

EVALUARE NAȚIONALĂ LA LIMBA ROMÂNĂ. Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor/schemelor şi instrumente de desen la proba de Matematică.

ADMITERE LICEU 2019. Acestea sunt cele mai bune licee din București

Potrivit MEN, este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc. De asemenea, elevii vor fi informaţi că este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.).

NEREGULI LA EVALUARE NAȚIONALĂ. Unde se pot sesiza neregulile de la Evaluarea Națională

Ministerul Educaţiei Naţionale a pus la dispoziţia celor interesaţi o linie TELVERDE - 0800801100 - pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale.

EVALUARE NAȚIONALĂ LA LIMBA ROMÂNĂ. Numărul va fi disponibil în perioada 18 - 20 iunie, între orele 8.00 - 16.00, iar vineri, 21 iunie, între orele 8.00 -14.00.

Admitere liceu 2019: Nu există prag de admitere la media 5! Anunțul făcut de ministrul Educației

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Evaluarea Naţională se desfăşoară, anual, într-o singură sesiune. Media generală obţinută în cadrul EN VIII are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2019. Absolvenţii clasei a VIII-a îşi vor putea continua studiile în învăţământul liceal sau profesional, fiind asigurate locuri pentru toţi elevii care au finalizat ciclul gimnazial. 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati