Antena 3 Actualitate Educație EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA a IV-a - edu.ro. SUBIECTE și BAREME la Limba română

EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA a IV-a - edu.ro. SUBIECTE și BAREME la Limba română

14 Mai 2019   •   09:00
EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA a IV-a - edu.ro. SUBIECTE și BAREME la Limba română
Sursa foto: Foto: Agerpres

EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA a IV-a. SUBIECTE și BAREME. Evaluarea Naţională la finalul clasei a IV-a va începe marţi cu proba la limba română, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. Antena3.ro va publica subiectele și baremele de la examene.

EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA a IV-a. SUBIECTE și BAREME. Miercuri elevii de clasa a IV-a vor susţine proba la matematică, iar cei din partea minorităţilor naţionale vor participa joi proba la limba maternă. 

Pe 22 şi 23 mai vor intra în examen elevii claselor a VI-a. Ei vor susţine pe 22 mai proba de limbă şi comunicare şi pe 23 mai - Matematică şi Ştiinţele naturii. 

Conform Legii Educaţiei Naţionale, rezultatele evaluărilor naţionale la clasele a II-a şi a VI-a au ca scop elaborarea planurilor individualizate de învăţare ale elevilor şi preorientarea şcolară, iar rezultatele evaluării naţionale la clasa a IV-a sunt utilizate şi pentru diagnoza de sistem la nivelul ciclului primar. 

EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA a IV-a. REZULTATELE evaluărilor naţionale se vor comunica doar părinţilor elevilor care le susţin.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close