x close

Evaluare Națională la MATEMATICĂ. Ce nu trebuie să facă elevii la proba de matematică

de S.T.    |    20 Iun 2019   •   08:47
Evaluare Națională la MATEMATICĂ. Ce nu trebuie să facă elevii la proba de matematică 534 Foto: Pixabay.com

Evaluare Națională la MATEMATICĂ. Absolvenţii de clasa a VIII-a susţin, joi, proba scrisă la Matematică din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de MEN.

Proba începe la ora 9.00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8.30.

Probele sunt monitorizate audio-video.

Evaluare Națională la MATEMATICĂ. Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor/schemelor şi instrumente de desen la proba de Matematică.

Ce nu trebuie să facă elevii la proba de matematică

 

Evaluare Națională la MATEMATICĂ. Potrivit MEN, este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc.

Evaluare Națională la MATEMATICĂ.Este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.).

Evaluare Națională la MATEMATICĂ. Acolo unde elevii fac greșeli și nu pot șterge, trebuie să taie cu o singură linie, orizontală, și apoi să scrie deasupra răspunsul corect ori dedesubt.

Evaluare Națională la MATEMATICĂ. Ministerul Educaţiei Naţionale a pus la dispoziţia celor interesaţi o linie TELVERDE - 0800801100 - pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale. Numărul va fi disponibil în perioada 18 - 20 iunie, între orele 8.00 - 16.00, iar vineri, 21 iunie, între orele 8.00 -14.00.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati