EVALUARE NAȚIONALĂ. Site-ul EDU.RO a picat din nou. Ce se întâmplă cu notele la Evaluare

19 Iun 2018   •   10:34
EVALUARE NAȚIONALĂ. Site-ul EDU.RO a picat din nou. Ce se întâmplă cu notele la Evaluare

Site-ul edu.ro a picat la primele ore ale dimineții, însă notele vor fi afișate pe evaluare.edu.ro, site funcțional la această oră.

Rezultatele la Evaluare Națională 2018 se afișează marți, în data de 19 iunie, până în ora 12.00, conform unui anunț al ministerului Educației.

Între orele 14:00 – 19:00 se pot depune contestații, iar pe 23 iunie ar urma să se afișeze rezultatele finale.

Pe edu.ro, notele ar trebui să se afișeze în data tot până în ora 12.00. Însă, sunt cunoscute problemele cu site-ul ministerului, în perioada examenelor naționale, când se înregistrează un trafic crescut.

Rezultatele la Evaluare Națională 2018 vor fi disponibile marți și pe antena3.ro, pentru fiecare județ.

Probleme cu site-ul au fost semnalate și înainte de evaluarea națională la limba română, când site-ul a picat.

„Din motive tehnice, site-ul www.edu.ro nu poate fi accesat în permanență. Organizarea și desfășurarea Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a (EN VIII) NU sunt afectate de această problemă tehnică.

Menționăm că, după finalizarea probei de Limba și literatura română de astăzi, 11 iunie, subiectele și baremele vor fi afișate, la fel ca în anii precedenți, pe site-ul www.subiecte.edu.ro, după ora 15:00″, a transmis atunci ministerul.

După omologarea rezultatelor finale, începe admiterea la liceu.

Admiterea absolvenților clasei a VIII-a în învățământul liceal de stat pentru anul şcolar 2018-2019 se desfășoară potrivit cadrului normativ aprobat de Ministerul Educației.

Admiterea absolvenților clasei a VIII-a în învățământul liceal de stat pentru anul şcolar 2018-2019 se desfășoară în conformitate cu metodologia de organizare şi desfăşurare a admiterii în învăţământul liceal de stat pentru anul şcolar 2011-2012, aprobată prin ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 4.802/2010 privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în învăţământul liceal de stat pentru anul şcolar 2011-2012,  transmite edu.ro.

Parteneri
x close