Antena 3 Actualitate Educație MEHEDINȚI REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Vezi liceul la care ai fost repartizat

MEHEDINȚI REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Vezi liceul la care ai fost repartizat

09 Iul 2018   •   10:05
MEHEDINȚI REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Vezi liceul la care ai fost repartizat

MEHEDINȚI REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Repartizarea pe licee va fi dată publicității astăzi, 9 iulie, pe edu.ro.

LISTA LICEELOR din MEHEDINȚI

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro Absolvenţii clasei a VIII-a şi părinţii acestora, asistaţi de diriginţi, au completat opţiunile în fişele de înscriere pentru admiterea la liceu începând de vineri până pe 3 iulie.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro Potrivit Ministerului Educaţiei, vor parcurge aceeaşi procedură şi absolvenţii clasei a VIII-a care doresc să fie admişi în licee din alt judeţ.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro Verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor, corectarea greşelilor în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator au fost prevăzute în intervalul 30 iunie - 4 iulie.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro Ministerul Educaţiei recomandă completarea fişei cu un număr suficient de opţiuni pentru a evita situaţiile nedorite.

"Numărul total de locuri alocat în învăţământul liceal de stat este suficient pentru repartizarea tuturor candidaţilor, condiţia esenţială fiind exprimarea unor opţiuni realiste. Comunicarea rezultatelor candidaţilor repartizaţi în învăţământul liceal de stat se face în unităţile de învăţământ liceal în care au fost admişi şi pe site-ul admitere.edu.ro în data de 9 iulie. În acelaşi timp, în unităţile de învăţământ gimnazial vor fi afişate listele cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţe/municipiul Bucureşti", precizează ministerul.

Depunerea dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 10 şi 13 iulie. În perioada 16 - 18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat.

A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în data de 7 septembrie.

Repartizarea candidaţilor pe locurile speciale pentru romi, dar şi înscrierea şi repartizarea candidaţilor pentru învăţământul special sunt programate în zilele de 5 şi 6 iulie.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close