x close

Ministerul Educației edu.ro. Rezultatele la BACALAUREAT 2017 au fost publicate

de S.T.    |    05 Iul 2017   •   12:06
Ministerul Educației edu.ro. Rezultatele la BACALAUREAT 2017 au fost publicate 534
Rezultate Bacalaureat 2017 edu.ro. Ministerul Educației Naționale a publicat astăzi rezultatele de la examenul de Bacalaureat 2017 pe site-ul edu.ro.
 
Rezultate Bacalaureat 2017 edu.ro. Notele și media obținute de un anumit elev la examenul de Bacalaureat pot fi căutate după numele acestuia.
 
Rezultate Bacalaureat 2017 edu.ro. De asemenea, pe site-ul bacalaureat.edu.ro pot fi văzute notele dintr-un anumit județ, iar elevii pot fi ordonați alfabetic sau după medie.
 
NOTE BAC 2017. Rezultatele la BACALAUREAT 2017. Absolvenții de clasa a XII-a care nu sunt mulțumiți de notele obținute pot depune contestații numai miercuri, 5 iulie, între orele 16.00 și 20.00.
 

CÂND SE DEPUN CONTESTAȚIILE LA BAC 2017

 
Contestațiile vor fi rezolvate în perioada 6 – 9 iulie, iar pe 10 iulie vor fi afișate rezultatele finale.
 
 

Rezultate Bacalaureat 2017 edu.ro. Vezi AICI notele la BACALAUREAT 2017

 
Pe 26 iunie, elevii au susținut proba scrisă la Limba şi literatura română (proba Ea). Următoarea probă scrisă a fost pe 27 iunie, la Limba şi literatura maternă (proba Eb), susținută de elevii care aparțin minorităților naționale.
 
Pe 28 iunie absolvenții au susținut proba obligatorie a profilului (proba Ec), adică la Matematică pentru profilul real și la Istorie pentru profilul uman.
 
Ultima probă de la examenul de Bacalaureat a fost pe 30 iunie: proba la alegere a profilului şi specializării (proba Ed). În funcție de specializare, elevii au putut opta pentru una dintre disciplinele: Anatomie, Biologie vegetală, Chimie organică, Chimie anorganică, Fizică, Informatică, Geografie, Logică și argumentare, Psihologie, Economie, Sociologie sau Filosofie.
 
Pentru susţinerea probelor scrise la examenul de Bacalaureat 2017, în cele 439 de centre de examen s-au înscris peste 135.000 de candidaţi din toate promoţiile.
 

Rezultate Bacalaureat 2017 edu.ro – Cum se promovează examenul de BAC

 
Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:
– să susţină toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;
– să susţină toate probele scrise şi să obțină nota 5 la fiecare dintre acestea;
– să obţină media 6 cel puţin la probele scrise.
 
Absolvenţii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de Bacalaureat, au obţinut media 10, primesc diplomă de merit.
 

Rezultate Bacalaureat 2017 edu.ro – Camere video la examen

 
Timpul destinat redactării unei lucrări scrise la Bacalaureat 2017 a fost de 3 ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. Pentru rezolvarea subiectelor de la Bacalaureat 2017, candidaţii au avut voie să folosească numai cerneală sau pastă de culoare albastră.
 
La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi. Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.
 
La examenul de Bacalaureat 2017 nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

 

Rezultate Bacalaureat 2017 edu.ro – Elevi eliminați din examen

 
În acelaşi timp, la Bacalaureat 2017 candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.
 
Cei surprinşi în aceste situaţii au fost eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane.
 
Ei nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati