NOTE LA SIMULARE bacalaureat 2018. Când vor fi afișate notele

de S.T.    |    22 Mar 2018   •   12:14
NOTE LA SIMULARE bacalaureat 2018. Când vor fi afișate notele

NOTE LA SIMULARE bacalaureat 2018. Elevii de clasa a XII-a au susţinut joi, 22 martie, simularea la a treia probă scrisă a Bacalaureatului, cea la alegere, în funcţie de profil sau specializare.

NOTE LA SIMULARE BAC 2018. Elevii de la profilul real au avut de ales între biologie, fizică, informatică sau chimie, iar cei de la uman, la geografie, psihologie, filosofie sau economie.

REZULTATE SIMULARE BAC 2018. Pe 30 martie vor fi afişate rezultatele.

NOTE LA SIMULARE BAC 2018. Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog.

Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens.

SIMULARE BAC 2018. Subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

Joi, 22 martie, elevii de clasa a XII-a au susţinut simularea la a treia probă scrisă a Bacalaureatului, cea la alegere, în funcţie de profil sau specializare.

SIMULARE BAC 2018. Liceenii au avut de ales între geografie, psihologie sau biologie, fizică, informatică.

Parteneri
x close