Antena 3 CNN Actualitate Educație PROGRAM ANUL ȘCOLAR 2019-2020. Anunț-bombă făcut de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu în privința vacanțelor

PROGRAM ANUL ȘCOLAR 2019-2020. Anunț-bombă făcut de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu în privința vacanțelor

PROGRAM ANUL ȘCOLAR 2019-2020. Anunț-bombă făcut de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu în privința vacanțelor
23 Ian 2019   •   11:08

PROGRAM ANUL ȘCOLAR 2019-2020 Începând cu anul școlar 2019-2020 elevii ar putea avea ore mai puține, vacanțe mai scurte, iar examenele de evaluare națională și bacalaureat mai devreme. Anunțul a fost făcut de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, care a precizat, într-un interviu, că vrea să pună în dezbatere publică proiectul privind regândirea structurii anului școlar.

PROGRAM ANUL ȘCOLAR 2019-2020 „Foarte mulți părinți mi-au reproșat că au luat vacanță copiii pe 21 decembrie, au avut vacanță până în 15 ianuarie, o perioada îngrozitor de lungă, prea mult, după care mai au 3 săptămâni de vacanță, se termină semestrul și încep, mai au încă o vacanță și semestrul următor. După părerea mea, vacanța această este mult prea lungă. Sau, dacă o facem la fel de lungă, să încercăm să închidem altfel semestrul. În așa fel încât, după vacanță, copilul să înceapă un alt semestru. Pentru că altfel îl zăpăcim. Trei săptămâni stă acasă, a uitat, îl cheamă profesorul la școală încă trei săptămâni, îi încheie situația, copilul este încă nereconectat la programul de învățământ după trei săptămâni de vacanță. Vacanța de iarnă (ne gândim să o scurtăm -n.r.) şi ne gândim să organizăm puțin diferit semestrele pentru clasele 1-12. Să aducem examenele din vară ceva mai devreme, evaluarea de la clasa a VIII-a și examenul de Bacalaureat, să aibă și profesorii vacanță, că noi tot le cerem, le cerem, dar trebuie să le dăm și vacanță”, a spus Andronescu, într-un interviu pentru realitatea.net.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close