Antena 3 Actualitate Educație Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională 2018. EDU.RO a publicat BAREMUL DE CORECTARE

Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională 2018. EDU.RO a publicat BAREMUL DE CORECTARE

de S.T.    |    13 Iun 2018   •   17:44
Rezolvarea subiectelor la Matematică la Evaluarea Naţională 2018. EDU.RO a publicat BAREMUL DE CORECTARE

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Absolvenţii de clasa a VIII-a au susținut miercuri proba la Matematică.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018 AICI

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Elevii au avut de rezolvat trei probleme, fiecare cu mai multe cerinţe.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. edu.ro a publicat SUBIECTELE și BAREMELE la proba la MATEMATICĂ.

IATĂ BAREMUL DE CORECTARE:

IATĂ SUBIECTELE LA MATEMATICĂ:

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Baremul de corectare a fost publicat pe subiecte.edu.ro.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018

Joi, absolvenţii de gimnaziu aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine proba de Limba şi literatura maternă.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Primele rezultate vor fi afişate pe 19 iunie, până la ora 12.00, iar în aceeaşi zi se pot depune contestaţii (în intervalul orar 14.00 - 19.00). Rezultatele finale vor fi afişate pe 23 iunie.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Probele sunt monitorizate audio-video.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Potrivit metodologiei în vigoare, este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte precum ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc., candidaţii având obligaţia de a le lăsa în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia din unitatea de învăţământ/ centrul de examen în acest scop.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Totodată, candidaţii care refuză să depoziteze obiectele respective în sala desemnată de comisie în acest scop nu sunt primiţi în examen.

De asemenea, este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări (manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor), precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare: stick-uri de memorie, telefoane, tablete.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Candidaţii trebuie să aibă asupra lor un act de identitate şi instrumente de scris cu cerneală sau pastă albastră pentru redactarea lucrărilor, creion negru pentru realizarea desenelor şi schemelor şi instrumente de desen la Matematică.

Potrivit metodologiei, cazurile de fraudă şi tentativă de fraudă sunt sancţionate cu excluderea din examen şi acordarea notei 1.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Ministerul Educaţiei Naţionale pune la dispoziţie şi o linie TELVERDE pentru sesizarea eventualelor nereguli din cadrul Evaluării Naţionale. Astfel, numărul 0800801100 va fi disponibil în perioada 11 - 14 iunie, între orele 8.00 - 16.00, iar vineri, 15 iunie, între orele 8.00 - 14.00.

Rezolvarea subiectelor la Matematică de la Evaluarea Naţională 2018. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a de liceu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close