Antena 3 Actualitate Educație REZULTATE ADMITERE în LICEU 2018. Edu.ro publică listele. Află unde ai fost REPARTIZAT

REZULTATE ADMITERE în LICEU 2018. Edu.ro publică listele. Află unde ai fost REPARTIZAT

09 Iul 2018   •   13:53
REZULTATE ADMITERE în LICEU 2018. Edu.ro publică listele. Află unde ai fost REPARTIZAT

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Rezultatele repartizării în LICEE ADLIC 2018 au fost publicate pe edu.ro.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro.  Absolvenţii clasei a VIII-a şi părinţii acestora, asistaţi de diriginţi, vor completa opţiunile în fişele de înscriere pentru admiterea la liceu începând de vineri până pe 3 iulie.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro.  Potrivit Ministerului Educaţiei, vor parcurge aceeaşi procedură şi absolvenţii clasei a VIII-a care doresc să fie admişi în licee din alt judeţ.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Verificarea de către părinţi şi candidaţi a fişelor, corectarea greşelilor în baza de date computerizată şi listarea fişelor corectate din calculator sunt prevăzute în intervalul 30 iunie - 4 iulie.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro.  Ministerul Educaţiei recomandă completarea fişei cu un număr suficient de opţiuni pentru a evita situaţiile nedorite.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro.  "Numărul total de locuri alocat în învăţământul liceal de stat este suficient pentru repartizarea tuturor candidaţilor, condiţia esenţială fiind exprimarea unor opţiuni realiste. Comunicarea rezultatelor candidaţilor repartizaţi în învăţământul liceal de stat se face în unităţile de învăţământ liceal în care au fost admişi şi pe site-ul admitere.edu.ro în data de 9 iulie. În acelaşi timp, în unităţile de învăţământ gimnazial vor fi afişate listele cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţe/municipiul Bucureşti", precizează ministerul.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro.  Depunerea dosarelor de înscriere în unităţile de învăţământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi se va realiza între 10 şi 13 iulie. În perioada 16 - 18 iulie, comisia judeţeană de admitere va rezolva toate cazurile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, dar şi situaţiile candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi ale candidaţilor care nu au participat deloc sau au participat, dar nu au fost repartizaţi computerizat.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro. A doua etapă de admitere, dedicată absolvenţilor clasei a VIII-a care nu au participat sau nu au fost repartizaţi în etapa anterioară, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară ulterior, va avea loc în data de 7 septembrie.

REPARTIZARE LICEE 2018 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Repartizarea candidaţilor pe locurile speciale pentru romi, dar şi înscrierea şi repartizarea candidaţilor pentru învăţământul special sunt programate în zilele de 5 şi 6 iulie.

REPARTIZARE LICEE 2017 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Rezultatele repartizării în LICEE ADLIC 2017 au fost publicate pe edu.ro la ora 16:10.

REPARTIZARE LICEE 2017 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Conform surselor Antena3.ro, rezultatele vor fi publicate în jurul orei 16:00 și le veți putea consulta cu ajutorul antena3.ro. pe admitere.edu.ro.

REPARTIZARE LICEE 2017 prima fază de ADMITERE – edu.ro. Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat a absolvenţilor clasei a VIII-a are loc azi și lista unde ai fost repartizat va fi publicată pe admitere.edu.ro. Depunerea dosarelor de înscriere la unităţile de învăţământ la care candidaţii au fost repartizaţi va putea fi făcută între 13 şi 17 iulie.

VEZI LISTA REPARTIZĂRILOR din fiecare JUDEȚ:

REZULTATE CAPACITATE 2017. Rezultatele Evaluării Naționale sunt disponibile AICI.

REZULTATE CAPACITATE  2017. Site-ul Ministerului Educației a picat de la primele ore ale dimineții, din cauza volumului mare de accesări.

REZULTATECAPACITATE  2017. Rezultatele la Evaluarea Națională 2017 vor fi afișate, până la ora 16:00, la avizierul unităților de învățământ și pe site-ul evaluare.edu.ro. Atenție! Din cauza numărului mare de persoane care vor încerca să acceseze rezultatele online, este posibil ca, pagina evaluare.edu.ro să fie greu de accesat pe parcursul zilei. 

REZULTATE CAPACITATE  2017. Rezultatele la Evaluarea Naţională vor fi afişate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale. 

REZULTATE CAPACITATE  2017. În aceeaşi zi vor putea fi depuse eventualele contestaţii până la ora 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 30 iunie. 

REZULTATE CAPACITATE  2017. Lucrările sunt fi corectate în centre zonale de evaluare din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele. 

REZULTATE CAPACITATE  2017. Prezenţa la proba de limba română a fost de 97,33%, iar la matematică 97,17%. 

REZULTATE CAPACITATE 2017. În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate, 'nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii'. Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestaţii este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii. 

REZULTATE CAPACITATE 2017. MEN reaminteşte că media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Naţională (reprezentând 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close