Antena 3 Actualitate Educație REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

05 Iul 2017   •   09:20
REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO. Absolvenții de liceu au susținut vineri ultimul examen din cadrul primei sesiuni a bacalaureatului, proba la alegere din aria profilului. REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO În Dolj la acest examen au participat 3.831 de candidați, care pe lângă emoțiile evaluării au avut de înfruntat și temperaturile destul de mari din timpul zilei. REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO. Notele vor fi afișate pe bacalaureat.edu.ro până la ora 16.00

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Examen pe caniculă

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO ”Ultima probă a bacalaureatului s-a desfășurat foarte bine, având în vedere că s-au înregistrat temperaturi de peste 40 de grade, Dolul fiind azi poate cel mai mare pol al căldurii din țara noastră.  Ne-am asigurat că luăm toate condițiile necesare. Unitatea gazdă dar și Inspectoratul Școlar Județean Dolj au asigurat apa în sălile de examen, scrie gds.ro.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Într-un centru am cumpărat folie reflectorizantă și au lipit-o pe geamuri. Sălile au fost ventilate și noaptea. S-au prezentat la examen 3.831 de elevi, dintre care 1.469 au susținut proba la biologie, 1.033 la geografie, 788 la logică și argumentare , 186 la informatică, 172 la fizică,  73 la chimie, 45 la sociologie, 37 la psihologie ,27 la economie și la filosofie am avut un singur elev. Pentru alți 261 de elevi din seriile anterioare, proba s-a echivalat. 

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO În ceea ce privește absenții au fost 257 de candidați, cei mai mulți optaseră pentru biologie și geografie. Am sperat ca această probă să se termine fără eliminați, dar cu câteva minute înainte de finalizarea examenului un candidat din centrul de examen de la liceul din Călărași a fot surprins cu fițuici și i s-a anulat lucrarea”, a spus inspectorul școlar general Monica Sună.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Emoții pentru rezultate

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Odată ce au ieșit din săli candidații au spus că la ultima probă subiectele au fost mult mai ușoare decât la celelalte două examene. ”Am susținut bacalaureatul la geografie. Subiectele au fost super ușoare. Mai ușoare decât la celelalte probe. Cine se pregătea cel puțin o lună de zile putea să le facă cu multă ușurința. Am emoții pentru rezultate, la Limba română. A picat Moara cu Noroc și am învățat-o cu trei zile și nu o stăpâneam destul de bine”, Cătălin Popescu, candidat de la centrul de examen de la Colegiul ”Ștefan Odobleja” din Craiova.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO  ”Am susținut examen tot la geografie. Subiectele au fost pentru clasa a XII-a și puteau fi rezolvate de orice elev care a venit la școală și și-a făcut temele, prin urmare cred că voi obține peste 9. Am emoții pentru rezultate. Aceste rezultate nu vor contribui la admiterea mea la facultate, dar sunt importante pentru mine, din punct de vedere psihic mă vor ajuta pentru că îmi demonstrează că nu am venit degeaba în cei patru ani la școală și că au dat roade acele nopți dedicate învățatului”, a spus candidatul Cătălin Mario Popescu.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Condiții pentru profesori

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean Dolj, miercuri se vor afișa primele rezultate ale acestui examen. ”Lucrările vor fi evaluate ști pe parcursul acestui sfârșit de săptămână. Ne vom asigura ca profesorii să aibă condițiile necesare, adică apă, ventilație”, a mai precizat inspectorul școlar general, Monica Sună. Rezultatele finale, după contestațiile vor afișa pe 10 iulie.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Subiecte ușoare

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Și candidaților din Olt li s-au părut accesibile subiectele la ultima probă a Bacalaureatului 2017, cea la alegere a profilului. 153 candidați înscriși nu s-au mai prezentat, iar un absolvent a fost eliminat.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Pentru candidații din Olt s-au multiplicat 16 tipuri de subiecte, aceștia susținând probele la geografie – cei mai mulți, informatică, fizică, biologie, filozofie, economie, sociologie, logică și argumentare.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Absolvenții care au avut de rezolvat cerințele subiectelor de la geografie s-au bucurat enorm că subiectele, au spus aceștia, au fost mai puțin dificile decât cele propuse de minister, după care s-au derulat sesiunile de pregătire.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO „Cine a învățat, e normal să spună că a fost ușor. Cine n-a avut habar niciodată, evident că e de părere că a fost greu“, a fost reacția părinților, care au stat cu sufletul la gură și au tot intervievat candidații ieșiți din examen înaintea copiilor lor.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Un elev singur la Filozofie

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Singurul candidat din județ care a ales ca ultimă probă de examen Filozofia a părut și cel mai bucuros că a scăpat. Nu și-a amintit mai nimic, fidel, din cerințele subiectului, doar că „au fost toți filozofii, Aristotel, Lucian Blaga și alții străini“, dar e convins că va obține o notă de trecere. Nici nu-și dorește altceva, pentru că nu va continua studiile, vrea să înceapă să muncească. „Nici nu-mi doresc să merg la facultate, nu înțeleg cu ce m-ar ajuta. Cred că voi pleca, poate în Anglia, pentru că e o țară civilizată și îmi place limba“, a spus tânărul.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Alți colegi de-ai săi, absolvenți ai Colegiului Națonal Vocațional „Nicolae Titulescu“ din Slatina, din contră, speră la note mari, pentru că facultățile pe care le vizează țin cont de media de la Bacalaureat.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Cu note bune sau nu, sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului 2017 a luat sfârșit, pe 5 iulie fiind așteptată afișarea rezultatelor înainte de contestații, iar în 10 iulie, cele finale. În Olt, la ultima probă s-au prezentat 2.592 candidați, cu 153 mai puțini decât cei înscriși. Ca la fiecare probă scrisă, a existat și un eliminat, de data aceasta de la Colegiul Tehnic „Danubius“ Corabia.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close