x close

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pe fiecare școală din județ

05 Iul 2017   •   11:20
REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pe fiecare școală din județ

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Examenul de Bacalaureat 2017 s-a încheiat la finalul săptămânii trecute cu proba la alegere a profilului. REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Absolvenţii de clasa a XII-a au avut de ales între următoarele discipline: chimie, fizică, biologie, informatică, geografie, filosofie, logică şi argumentare, economie, psihologie şi sociologie. REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO 

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Câți elevi au fost în Gorj

REZULTATE BACALAUREAT 2017 GORJ EDU.RO În Gorj, peste 3000 de elevi s-au înscris pentru a susţine examenul de maturitate.  Potrivit Georgetei Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, la ultima probă, au absentat peste 180 de elevi, nefiind înregistrate însă incidente. Notele vor fi afișate pe bacalaureat.edu.ro.

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Rezultate miercuri!

EZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Rezultatele primei sesiuni a Bacalaureatului 2017 vor fi afişate pe data de 5 iulie, până la ora 16.00 şi în aceeaşi zi vor putea fi depuse contestaţiile, afişarea rezultatelor finale fiind programată în 10 iulie. Din acest an, elevii care vor dori să conteste notele vor semna o cerere, care prevede că nota iniţială poate fi mărită, dar şi scăzută. De asemenea, pragul de 0,5 puncte pentru modificarea notei în urma contestaţiei, a fost eliminat.

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Un număr de 141 de elevi gorjeni nu s-au prezentat luni la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, respectiv la Limba și Literatura Română. Este de precizat că 3.071 de candidați au fost înscriși la această probă. De asemenea, un elev de la Colegiul Tehnic Motru a fost eliminat din examen după ce a fost prins cu telefonul asupra sa. În rest nu au existat alte incidente la prima probă scrisă a Examenului de Bacalaureat care se desfăşoară în judeţul Gorj.

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Provocare pentru profesori

REZULTATE BAC2017 GORJ EDU.RO Provocare pentru profesorii din Gorj care fac parte din comisia de evaluare a lucrărilor la examenul de Bacalaureat. În centrul zonal, organizat la Târgu Jiu, au venit lucrări dintr-un alt județ al țării. Mare le-a fost uimirea dascălilor când au constatat că au de evaluat lucrări în limba germană, sârbă, maghiară sau ucraineană. Pentru a corecta aceste lucrări, cadrele didactice au solicitat sprijinul a 21 de profesori specializați.

REZULTATE BAC2017 GORJ EDU.RO Lucrările liceenilor din județul Timiș sunt corectate, în aceste zile, în Gorj. Dacă până aici nu este nimic neobișnuit, profesorii care fac parte din comisia de evaluare au rămas muți de uimire când au văzut că au de verificat și lucrări în alte limbi. Pentru că nu erau pregătiți să evalueze lucrările care au venit în limba sârbă ori maghiară, Inspectoratul Școlar Județean Gorj a solicitat sprijinul colegilor pregătiți pentru această provocare. „În acest an, în județul Gorj, a fost organizat un centru zonal de evaluare, unde au fost aduse lucrări aparținând și unor minorități. Acest lucru a fost o nouă provocare pentru noi. În colaborare cu Comisia Națională de organizare a Bacalaureatului, am reușit să avem alături de noi încă 21 de profesori, specializați, pregătiți. Au evaluat lucrările din limba maghiară, limba germană, limba sârbă și în limba ucraineană”, a explicat, la Gorj TV, Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean.

ÎREZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.ROn total, este vorba despre aproximativ 150 de tineri care au susținut examenul de Bacalaureat la limba maternă. Fiecare lucrare a fost verificată de câte doi profesori. Primele rezultate, după examenul de Bacalaureat, vor fi afișate pe 5 iulie.

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Cum a fost la ultima probă

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Absolvenţii de clasa a XII-a au avut de înfruntat vineri ultima probă a examenului de Bacalaureat. A fost proba la alegere a profilului, elevii putând opta între biologie, geografie, fizică, chimie, informatică şi socio-umane. Subiectele au fost accesibile, spun elevii, care s-au declarat uşuraţi că au scăpat de examenul maturităţii. Urmează acum afişarea rezultatelor şi admiterea la facultate, pentru cei care vor să mai urmeze o formă de învăţământ.

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Ultima probă a examenului de bacalaureat i-a găsit pe absolvenţii de-a XII-a relaxaţi şi pregătiţi de vacanţă, semn că subiectele nu i-au pus în dificultate. La Geografie, de exemplu, elevii au avut de comparat Italia cu Irlanda din punct de vedere climatic, să găsească o capitală pe hartă, să compare Câmpia de Vest cu Subcarpaţii de Curbură şi să descrie Marea Britanie din punct de vedere al evoluţiei populaţiei. „Ca la toate materiile, dacă învăţai, ştiai, dacă nu, nu. Eu cred că m-am descurcat, îmi place geografia. Mai complicat mi s-a părut subiectul cu Marea Britanie, dar mă aştept la o notă bună. Mai departe urmează vacanţa, plec pe litoral, iar din toamnă la facultate”, a declarat Denisa la ieşirea din sala de examen.

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Chiar dacă se anunţa o probă uşoară, şi de această dată s-au înregistrat absenţi. Din fericire, niciun elev nu a fost eliminat din examen. La această ultimă probă au absentat 187 de candidaţi, susţinând examenul un număr de 3.005 elevi. Cei mai mulţi absenţi s-au înregistrat la centrul de examen din cadrul Liceului Tehnologic Turceni, urmat de Colegiul Tehnic Motru şi Colegiul Tehnic «Ion Mincu» din Târgu Jiu. Elevii vor afla rezultatele pe 5 iulie, iar până pe 9 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, urmând ca pe 10 iulie să fie afişate rezultatele finale.

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO A doua sesiune

REZULTATE BAC 2017 GORJ EDU.RO Cei care nu vor promova examenul de bacalaureat au la dispoziţie a doua sesiune a examenului care începe în data de 11 iulie, cu înscrierea candidaţilor. Pe 21 august încep probele scrise, cea de-a doua sesiune urmând să se încheie pe 6 septembrie cu afişarea rezultatelor finale.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati