Antena 3 Actualitate Educație REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

05 Iul 2017   •   09:15
REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO. Examenul de Bacalaureat 2017 s-a încheiat. REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Nu toţi elevii au reuşit să-şi ducă la final susţinerea examenelor scrise. În ultima zi de bacalaureat, un elev de la Centrul de examen din cadrul Colegiului „Dragoş Vodă” din Sighetu Marmaţiei a fost eliminat din bacalaureat, scrie graiul.ro. REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO. Notele vor fi afișate pe bacalaureat.edu.ro până la ora 16.00.

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Curat ghinion

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Ghinionul elevului a fost că i-a sunat telefonul mobil în timpul probei scrise. La fel au păţit şi trei elevi de la Centrul de examen din Borşa la testarea scrisă de miercuri, 28 iunie. Şi în cazul acestora s-a decis eliminarea din examen tot după ce le-a sunat telefonul mobil. În schimb, un elev de la centrul de examen constituit în cadrul Colegiului Naţional Mihai Eminescu a fost eliminat în prima zi a probelor scrise, pentru tentativă de fraudă. Primele rezultate la bacalaureat vor fi afişate în 5 iulie.

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Emoţii mari pentru liceenii care au absolvit clasa a XII-a, dar şi pentru părinţii acestora.  Pe 26 iunie au debutat probele scrise. Prima testare a fost la limba şi literatura română. Mulţi dintre elevi au ieşit optimişti de la prima probă scrisă. Candidaţii s-au bucurat că au avut de scris despre opere epice şi nu despre poezii. Aşa că elevii mai silitori se aşteaptă la note mari.

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Emoţii mai mari pentru părinți

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Prima probă scrisă a început la ora 9 şi a durat trei ore. Nerăbdători să afle cum s-au descurcat copiii lor, dar şi emoţionaţi, unii dintre părinţi au venit în faţa liceelor să aştepte ieşirea de la bacalaureat. Părinţii au mărturisit că încearcă să-şi strunească emoţiile pentru a nu le transmite copiilor starea lor. „O aştept pe fiica mea, Miruna Chindea. Am emoţii foarte mari. Am auzit puţin despre subiecte. Am înţeles că e proză. Fiica mea e din clasa a V-a elevă la Colegiul Naţional Vasile Lucaciu. A terminat liceul cu 9,80. A fost olimpică la matematică”, a spus una dintre mame, Mihaela Pop. O altă mămică, Veronica Costin a spus că „îl aştept pe fiul meu. Nu am auzit nimic de subiecte. Am emoţii, dar încercăm să nu ne manifestăm foarte tare să le transmitem şi lor. La toate probele am emoţii”.

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Cât de grele au fost subiectele

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Elevii au ieşit optimişti de la examen. Unii au răsuflat uşuraţi că au scăpat de proba la care au avut cel mai mult de studiat. „Nu mă aşteptam să fie atât de uşor. Acum sunt chiar fericită. Am avut de ales între Moara cu noroc de Ioan Slavici şi Ion de Liviu Rebreanu. Am ales Moara cu noroc. La subiectul al doilea am avut de alcătuit un text despre rolul comunicării în echipă. Şi aici a fost destul de uşor. Şi am mai avut o poezie la care trebuia să scriem un comentariu. Cele mai mari emoţii le-am avut pentru română, deşi aici am învăţat cel mai mult. Sper să obţin o notă mare”, a afirmat una dintre candidatele la bacalaureat, Iulia Cordea. Foştii liceeni speră să obţină note mari.

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Ce au spus elevii

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO „A fost foarte bine. M-am descurcat. Mă bucur că m-am pregătit înainte. Nu am dat foarte multă atenţie, dar într-un final a meritat şi cât am acordat. Mă bucur că am prins opere epice, deoarece mi se pare mai uşor, a avut o structură logică pentru că sunt mai bun la matematică şi informatică şi am nevoie de gândirea logică. Mă bucur că a trecut cea mai grea probă şi sunt nerăbdător să le susţin şi pe celelalte două. La celelalte m-am pregătit intens şi sunt încrezător. Sper să iau de la 8 în sus. Celelalte probe la care voi susţine bacalaureatul sunt: matematică şi informatică”, a declarat un alt absolvent, Alexandru Ienciu. La rândul său, Alex Manu a punctat că „mi s-a părut foarte simplu. Am avut baftă că ne-a căzut opera epică, deoarece aici e mai mult de povestit şi sper la o notă foarte bună. La română am avut cele mai mari emoţii pentru că a fost cel mai mult de învăţat”.

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Elevii recunosc că atâta timp cât ai studiat a fost imposibil să nu te descurci, pentru că subiectul a fost chiar accesibil. „A fost lejer. Dacă ai învăţat, ai ştiut. Dacă nu, nu. Toată lumea se aştepta la poezie, dar se pare că speculaţiile au fost nişte eşecuri. Multora «le-a căzut faţa» când au văzut subiectul. Eu am recapitulat aseară şi mă gândeam ce putea să cadă. Probabilitatea a fost să pice Moara cu noroc, aşa că am avut succes. Sper la o notă de peste 7-8. Ziua de astăzi a fost cea mai încărcată spiritual şi emoţionantă. Vom vedea pe parcursul săptămânii ce va mai fi”, a conchis Adrian Alexandru Chiş.

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO Probleme la examene

REZULTATE BAC 2017 MARAMUREȘ EDU.RO În Maramureş a fost semnalat un mic incident la prima probă scrisă a bacalaureatului. Un elev de la centrul de examen de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu a fost eliminat. Se pare că elevul care suţinea proba scrisă la limba română ar fi încercat să copieze. De la primul examen scris din cadrul bacalaureatului, au absentat 193 de candidaţi. La această testare au fost înscrişi 3.294 de elevi din care 2.350 sunt de la profilul real, iar 944 de la profilul uman, conform datelor furnizate de inspectorul şcolar Carmen Ulici.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close