Antena 3 Actualitate Educație REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

05 Iul 2017   •   09:25
REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Mii de elevi din clasa a XII-a din județul Prahova sunt în așteptarea notelor la BACALAUREAT 2017. REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO. Primele rezultate vor fi afișate până la ora 16.00 pe bacalaureat.edu.ro. Până la ora 20.00 pot fi depuse contestațiile. REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Doi elevi eliminați în ultima probă

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Doi elevi din Prahova au fost eliminaţi, vineri, din ultima probă a primei sesiuni a examenului de Bacalaureat, numărul total al celor eliminaţi în această sesiune ajungând la patru.

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Aurel Graur, doi elevi, din Ploieşti şi Câmpina, care au care fost depistaţi având asupra lor telefoane mobile cu intenţia de a copia au fost eliminaţi din examen. 

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Avea căști asupra ei

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Alţi doi candidaţi din Prahova au fost eliminaţi în cursul acestei prime sesiuni a examenului de Bacalaureat, fiind vorba despre o tânără care a fost prinsă având căşti asupra ei şi o alta care a intrat cu telefonul în sala de examen, fiind observată în momentul predării lucrării.

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Două probe scrise, doi absolvenți eliminați din examen, în județul Prahova, pentru tentativă de fraudă. Luni, la testarea la Limba și literatura română, a pățit-o o candidată dintr-o promoție anterioară, provenind de la Liceul „Mihail Manoilescu” din Ploiești.

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO O altă absolventă a fost eliminată din examen miercuri, la proba obligatorie a profilului, la Mizil.

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Cele două nu se mai pot înscrie la următoarele sesiuni ale Bacalaureatului. Ele pot susține examenul cel mai devreme în toamna lui 2018.

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Ce a făcut fiul lui Doroftei

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Alex Doroftei, fiul pugilistului ploieștean Leonard Doroftei a intrat și el în febra examenului de Bacalaureat. Absolvent al Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Ploiești, profil real, Alex se pregătește intens pentru o carieră de cercetător. Leonard Doroftei a precizat că fiul său cel mic se va înscrie la Facultatea de Fizică de la Măgurele

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Adrian, băiatul cel mai mare al pugilistului, a urmat o carieră umanistă. El este în ultimul an al Facultății de Drept și se pregătește să devină avocat, dar a tatonat o perioadă chiar și cu o carieră politică.

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Eliminată din prima

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO O candidată la prima probă scrisă a examenului de bacalaureat, cea de Limba şi literatura română, a fost eliminată, luni, pentru tentativă de fraudare, în timp ce aceasta susţinea examenul la un colegiu naţional din municipiul Ploieşti. 

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, Nicolae Angelescu, a declarat, pentru AGERPRES, că în timp ce susţinea examenul la centrul organizat la Colegiul Naţional "Alexandru Ioan Cuza" din municipiul Ploieşti, o candidată, absolventă a promoţiei anterioare a unui alt liceu din oraş, a fost eliminată după ce a fost prinsă având căşti asupra ei cu ajutorul cărora încerca să fraudeze examenul. 

REZULTATE BAC 2017 PRAHOVA EDU.RO Potrivit lui Angelescu, la nivelul judeţului au fost înscrişi la această probă 4.726 de candidaţi, 94 dintre aceştia absentând. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close