Antena 3 Actualitate Educație REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

05 Iul 2017   •   09:25
REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO. Notele la BACALAUREAT 2017 pentru fiecare școală din județ

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO. Examenul de Bacalaureat 2017 s-a încheiat vineri, când a avut loc proba la alegere a profilului și specializării. REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO În județul Sibiu, peste 2.400 de candidați au fost așteptați să susțină probele scrise ale examenului de Bacalaureat.  REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO. Notele vor fi afișate pe bacalaureat.edu.ro.

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Cum s-au descurcat elevii

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Elevii au trebuit să aleagă între mai multe materii. Cei care au dat ultima probă la Logică, de exemplu, au spus că subiectele au fost ușoare și se așteaptă la note mari, scrie tribuna.ro.

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO „A fost ușor. Am făcut tot, materia Logică nu e chiar atât de grea. M-am descurcat destul de onorabil și la celelalte probe”, a spus Ștefan. Subiectele i s-au părut ușoare și unei alte eleve.

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO „A fost foarte simplu. Am calculat cu doamna profesoară și o să iau 10. Nu a fost nimic greu, au fost unele cerințe neașteptate, într-adevăr, dar a fost bine în general”, a spus Erica. 

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Cerințele au fost accesibile și la Filosofie, unde elevii au avut de scris despre politică.

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO A fost ușor și la alte materii

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO „M-am descurcat foarte bine, a fost un subiect destul de ușor. Am fost și la Olimpiada Națională, deci a fost fără surprize. Au fost subiecte legate de politică și de la simulare încoace doar politică a picat, deci mă aștept la nota 10”, a spus Nicu. 

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Rezultatele inițiale vor fi afişate în data de 5 iulie, până la ora 16, iar candidaţii nemulţumiţi de note vor putea depune contestaţii în aceeaşi zi, până la ora 20. Rezultatele finale vor fi afişate pe 10 iulie. 

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Cum a fost la matematică și la istorie

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Liceenii au scăpat și de emoțiile celei de-a doua probe a examenului de Bacalaureat, la Matematică și Istorie, și mai au de susținut o ultimă testare din această sesiune. Deși timpul alocat rezolvării subiectelor a fost de trei ore, mulți elevi au terminat mai repede. Într-un timp record a rezolvat subiectele la Matematică un elev de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, care a mărturisit că a avut nevoie de doar 45 de minute pentru a termina lucrarea. 

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Miercuri a avut loc cea de-a doua probă scrisă a examenului de Bacalaureat. Liceeni au intrat în centrele de examen între orele 7:30-8:30, au primit subiectele la 9 și au avut timp până la ora 12 să le rezolve. 

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Subiecte ușoare la Matematică

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Deși unora le dă bătăi de cap, pentru alții Matematică este floare de ureche. Așa a fost și pentru liceenii de la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, care au ieșit cu zâmbetul pe buze din sălile de examen, majoritatea mărturisind că nu au întâmpinat dificultăți în rezolvarea subiectelor. La Subiectul 1, candidații au avut de rezolvat cerințe legate de numere complexe, geometrie și logaritmi. La Subiectul II au avut matrice, iar la Subiectul III derivate și integrale.

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO „A fost foarte ușor, în 45 de minute am fost gata. A trebuit să mai aștept până să ies din sală. Am stat, mi-am verificat lucrarea de 2-3 ori și mi-au dat aceleași calcule. După o oră jumătate m-am ridicat și am plecat. Nu pot să spun că m-am pregătit mult înainte, dar am învățat mereu la școală”, a spus Manuel Dorca. 

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO La o notă mare se așteaptă și o colegă de-a lui, care a rezolvat tot, mai puțin un subpunct de la Subiectul II.

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO „Mi s-au părut ok subiectele. Am avut un singur subpunct care m-a făcut să mă gândesc, nu i-am dat de cap, dar în rest a fost ok, m-am descurcat și mă aștept să iau peste 9. Au fost ușoare subiectele și chiar și pe acela pe care nu l-am rezolvat, acum, după ce am ieșit și m-am gândit, știu să-l fac. Au fost de vină emoțiile. Mă așteptam ca subiectele să fie mult mai grele și am fost emoționată chiar și atunci când am primit foaia”, a spus Teodora Bălan.

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Tânăra ne-a dezvăluit ce înseamnă pentru un liceean de clasa a XII-a examenul de Bacalaureat. Emoții, stres, presiune, toate aceste stări au încercat-o în ultimele luni pe Teodora. „Te simți emoționat, stresat, simți multă presiune, dar din fericire toate trec”, a mai spus eleva.

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Bucuros că subiectele au fost ușoare a fost și Bogdan, care vrea să dea la facultate la Brașov sau la Cluj-Napoca.

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO „Mi s-au părut foarte ușoare și mă aștept să iau în jur de nota 10. Ne-am stresat foarte mult și au venit subiecte ușoare. Chiar mă bucur. am știut cu toții și vom lua note mari”, a spus și Bogdan. 

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Ce au primit elevii la Istorie

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Nici subiectele de la Istorie nu au fost grele, au spus candidații de la profilul Uman, care au susținut această probă. Elevii au avut de prezentat acțiunile diplomatice ale domnitorilor și de precizat o asemănare între instituțiile din spațiul extracarpatic în secolul al XVI-lea. La alt subiect au avut de relatat informații despre Revoluția de la 1848 și comitetul revoluționat, iar la subiectul al III-lea au trebuit să scrie despre România postbelică. 

REZULTATE BAC 2017 SIBIU EDU.RO Ana-Maria, absolventă de filologie, e de părere că cerințele au fost acceptabile și oricare dintre candidați ar fi putut să rezolve măcar o parte din ele.

 

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close