x close

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare liceu din județ

05 Iul 2017   •   11:25
REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare liceu din județ

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO. Absolvenţii de liceu au scăpat de emoţiile examenului de Bacalaureat 2017, după ce vineri au susţinut ultima probă, cea la alegere dintre materiile studiate, scrie ebihoreanul.ro. REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO. Potrivit profesorului Claudiu Damian, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, la această probă s-au înscris 3.769 de candidaţi, din care 118 au lipsit. REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Notele se afișează astăzi, pe bacalaureat.edu.ro până la ora 16.00. 

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Cei mai mulți au ales geografia

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Cei mai mulţi dintre absolvenţii de liceu prezenţi la examen au optat pentru testarea la Geografie, 1.534 la număr, în timp ce alţi 1.011 tineri au ales Anatomie, iar 345 Logică.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Trei dintre tinerii care s-au dus la examen ştiu sigur că vor trebui să se reînscrie, căci ei au fost eliminaţi din săli pentru că au încercat să copieze. Doi dintre candidaţi susţineau examenul la Colegiul Tehnic Mihai Viteazul din Oradea şi au intrat în sală cu telefonul mobil, iar al treilea la Colegiul Naţional Octavian Goga din Marghita, acesta fiind prins cu fiţuici. Ei vor mai putea să se reînscrie la Bacalaureat peste două sesiuni, deci cel mai devreme în toamna lui 2018.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Rezultatele examenului de Bacalaureat vor fi afişate pe 5 iulie, până la ora 16. Contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 20, iar notele finale vor fi comunicate pe 10 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Eliminați după încheierea probei

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Doi absolvenţi de liceu care au susţinut Bacalaureatul la Colegiul Tehnic Alexandru Roman din Aleşd au fost eliminaţi din examen după încheierea probei de matematică, organizată miercuri.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Motivul? Cei doi au fost surprinşi de camerele de filmat din sală că au făcut schimb de ciorne, fraudă sesizată doar când profesorii din centrul de examen au vizionat înregistrările. Conform metodologiei, după fiecare probă, membrii comisiei trebuie să vizioneze câteva dintre înregistrările făcute de camerele video din săli.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO "După proba Ec (n.r. proba obligatorie a profilului), în urma verificărilor făcute prin sondaj pe înregistrările camerelor de supraveghere, s-a constatat că doi elevi au făcut schimb de ciorne. Comisia din centrul de examen a decis să îi elimine", a declarat inspectorul şcolar general, Alin Novac Iuhas, miercuri, pentru BIHOREANUL. Tinerii se vor putea reînscrie la Bac abia în toamna lui 2018.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Ce făceau de fapt supraveghetorii

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Supraveghetorii din sala de examen în care s-a constatat frauda nu vor fi însă anchetaţi. "Efectiv, nu au surprins momentul. Un asistent prelua lucrări, celălalt se adresa unui alt elev", a mai spus Novac.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Cert este că, în urma acestui incident, comisia de examen de la Colegiul Tehnic Alexandru Roman a vizionat integral înregistrările din toate sălile de examen şi de la toate cele trei probe ale Bacalaureatului susţinute până acum. Potrivit inspectorului general, nu s-au mai depistat alte fraude.
"Preventiv, am zis să facem verificări la toate centrele de examen, să eliminăm orice suspiciune. Le-am cerut membrilor comisiilor ca azi şi mâine (n.r. miercuri şi joi) să vizioneze cât mai multe înregistrări", a mai spus şeful IŞJ Bihor.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Cum a fost la română

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea la limba şi literatura română, a început, luni dimineaţă, la ora 9, în toate cele 12 centre de examen din Bihor, fără incidente.
În total, la examen s-au înscris 4.229 de absolvenţi bihoreni, din care 702 provin din promoţii anterioare.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Marţi a fost programată proba scrisă la limba şi literatura maternă, iar miercuri proba obligatorie a profilului. Ultimul examen a avut loc pe 30 iunie, proba la alegere a profilului şi specializării.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 BIHOR EDU.RO Primele rezultate vor fi afişate pe 5 iulie şi în aceeaşi zi, până la ora 16, tinerii nemulţumiţi vor putea depune contestaţii. Notele finale vor fi afişate pe 10 iulie.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati