REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare liceu din județ

05 Iul 2017   •   11:20
REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare liceu din județ

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ edu.roAbsolvenții de liceu au susținut vineri ultimul examen din cadrul primei sesiuni a examenului de BACALAUREAT 2017, proba la alegere din aria profilului. REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO În Dolj la acest examen au participat 3.831 de candidați, care pe lângă emoțiile evaluării au avut de înfruntat și temperaturile destul de mari din timpul zilei. REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO. Notele vor fi afișate pe bacalaureat.edu.ro până la ora 16.00

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Examen pe caniculă

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO ”Ultima probă a bacalaureatului s-a desfășurat foarte bine, având în vedere că s-au înregistrat temperaturi de peste 40 de grade, Dolul fiind azi poate cel mai mare pol al căldurii din țara noastră.  Ne-am asigurat că luăm toate condițiile necesare. Unitatea gazdă dar și Inspectoratul Școlar Județean Dolj au asigurat apa în sălile de examen, scrie gds.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Într-un centru am cumpărat folie reflectorizantă și au lipit-o pe geamuri. Sălile au fost ventilate și noaptea. S-au prezentat la examen 3.831 de elevi, dintre care 1.469 au susținut proba la biologie, 1.033 la geografie, 788 la logică și argumentare , 186 la informatică, 172 la fizică,  73 la chimie, 45 la sociologie, 37 la psihologie ,27 la economie și la filosofie am avut un singur elev. Pentru alți 261 de elevi din seriile anterioare, proba s-a echivalat. 

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO În ceea ce privește absenții au fost 257 de candidați, cei mai mulți optaseră pentru biologie și geografie. Am sperat ca această probă să se termine fără eliminați, dar cu câteva minute înainte de finalizarea examenului un candidat din centrul de examen de la liceul din Călărași a fot surprins cu fițuici și i s-a anulat lucrarea”, a spus inspectorul școlar general Monica Sună.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Emoții pentru rezultate

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Odată ce au ieșit din săli candidații au spus că la ultima probă subiectele au fost mult mai ușoare decât la celelalte două examene. ”Am susținut bacalaureatul la geografie. Subiectele au fost super ușoare. Mai ușoare decât la celelalte probe. Cine se pregătea cel puțin o lună de zile putea să le facă cu multă ușurința. Am emoții pentru rezultate, la Limba română. A picat Moara cu Noroc și am învățat-o cu trei zile și nu o stăpâneam destul de bine”, Cătălin Popescu, candidat de la centrul de examen de la Colegiul ”Ștefan Odobleja” din Craiova.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Condiții pentru profesori

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean Dolj, miercuri se vor afișa primele rezultate ale acestui examen. ”Lucrările vor fi evaluate ști pe parcursul acestui sfârșit de săptămână. Ne vom asigura ca profesorii să aibă condițiile necesare, adică apă, ventilație”, a mai precizat inspectorul școlar general, Monica Sună. Rezultatele finale, după contestațiile vor afișa pe 10 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Subiecte ușoare

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Și candidaților din Olt li s-au părut accesibile subiectele la ultima probă a Bacalaureatului 2017, cea la alegere a profilului. 153 candidați înscriși nu s-au mai prezentat, iar un absolvent a fost eliminat.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Pentru candidații din Olt s-au multiplicat 16 tipuri de subiecte, aceștia susținând probele la geografie – cei mai mulți, informatică, fizică, biologie, filozofie, economie, sociologie, logică și argumentare.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Absolvenții care au avut de rezolvat cerințele subiectelor de la geografie s-au bucurat enorm că subiectele, au spus aceștia, au fost mai puțin dificile decât cele propuse de minister, după care s-au derulat sesiunile de pregătire.

REZULTATE BAC 2017 DOLJ EDU.RO Un singur elev la Filozofie

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Singurul candidat din județ care a ales ca ultimă probă de examen Filozofia a părut și cel mai bucuros că a scăpat. Nu și-a amintit mai nimic, fidel, din cerințele subiectului, doar că „au fost toți filozofii, Aristotel, Lucian Blaga și alții străini“, dar e convins că va obține o notă de trecere. Nici nu-și dorește altceva, pentru că nu va continua studiile, vrea să înceapă să muncească. „Nici nu-mi doresc să merg la facultate, nu înțeleg cu ce m-ar ajuta. Cred că voi pleca, poate în Anglia, pentru că e o țară civilizată și îmi place limba“, a spus tânărul.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Alți colegi de-ai săi, absolvenți ai Colegiului Națonal Vocațional „Nicolae Titulescu“ din Slatina, din contră, speră la note mari, pentru că facultățile pe care le vizează țin cont de media de la Bacalaureat.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 DOLJ EDU.RO Cu note bune sau nu, sesiunea iunie-iulie a Bacalaureatului 2017 a luat sfârșit, pe 5 iulie fiind așteptată afișarea rezultatelor înainte de contestații, iar în 10 iulie, cele finale. În Olt, la ultima probă s-au prezentat 2.592 candidați, cu 153 mai puțini decât cei înscriși. Ca la fiecare probă scrisă, a existat și un eliminat, de data aceasta de la Colegiul Tehnic „Danubius“ Corabia.

Parteneri
sati
x close