x close

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare liceu din județ

05 Iul 2017   •   11:15
REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare liceu din județ

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO. Aproape 2.600 de elevi din județul Olt sunt în așteptarea notelor la BACALAUREAT 2017. Primele REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO vor fi afișate până la ora 16.00. După acest moment pot fi depuse contestațiile. REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Cum a fost la istorie și matematică

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Liceenii olteni au susţinut miercuri a două probă scrisă a examenului naţional de Bacalaureat, cea obligatorie a profilului – matematică sau istorie. Dacă la proba scrisă de limba şi literatura română doi elevi au fost eliminaţi din Bac, la această probă un alt licean a fost dat afară din examen, scrie Eveniment de Olt.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, 2.582 de elevi s-au înscris pentru a susţine această probă, dintre care 1.610 la matematică şi 972 la istorie. Din totalul liceenilor înscrişi, 154 au fost absenţi la examen, iar unul a fost eliminat. Este vorba de un elev care susţinea proba scrisă la matematică la Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu” din oraşul Drăgăneşti Olt şi a fost prins de profesorii supraveghetori în timp ce încerca să copieze.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Vineri a fost ultima probă

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Bacalaureatul a continuat vineri cu ultima probă scrisă a examenului, cea la alegere a profilului sau specializării – geografie, fizică, chimie, biologie, informatică, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie. Rezultatele înainte de contestaţii vor fi afişate în data de 5 iulie, iar rezolvarea contestaţiilor depuse de elevii nemulţumiţi de note se va desfăşura în perioada 6-9 iulie. Liceenii vor afla rezultatele finale ale Bac-ului în data de 10 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Cum a fost la română

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Luni, în unităţile de învăţământ liceal din judeţul Olt s-a desfăşurat prima probă scrisă a examenului naţional de Bacalaureat, cea de limba şi literatura română. Pentru că au fost prinşi când încercau să copieze, doi liceeni au fost eliminaţi din examen.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, este vorba de un candidat care susţinea proba scrisă la română la Liceul Teoretic „Tudor Vladimirescu” din oraşul Drăgăneşti Olt şi un elev care dădea examenul la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din oraşul Scorniceşti. Elevii au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Peste 100 de absenți

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Din totalul celor 2.682 de elevi înscrişi pentru a susţine proba scrisă de limba şi literatura română, 134 de candidaţi au fost absenţi.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 OLT EDU.RO Bacalaureatul a continuat marţi cu proba scrisă la limba şi literatura maternă, pentru ca miercuri să aibă loc proba scrisă obligatorie a profilului – matematică sau istorie. Ultima probă scrisă a examenului national de bacalaureat a avut loc vineri şi este cea la alegere a profilului sau specializării – geografie, fizică, chimie, biologie, informatică, logică, psihologie, economie, sociologie sau filosofie. Rezultatele înainte de contestaţii vor fi afişate în data de 5 iulie, iar cele finale pe 10 iulie.  

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati