Antena 3 Actualitate Educație REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare liceu din județ

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare liceu din județ

05 Iul 2017   •   11:20
REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO. Notele la BAC 2017 pentru fiecare liceu din județ

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO Elevii claselor a XII-a au susţinut vineri ultima probă din cadrul examenului de bacalaureat 2017 sesiunea iunie-iulie, respectiv proba la alegere a profilului şi specializării. REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO 4.810 elevi au fost prezenţi în sălile din cele 16 centre de examinare, cea de-a treia probă scrisă din cadrul bacului înregistrând 169 de absenţi. REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO La nivelul judeţului, nu a fost semnalat nici un caz de tentativă de fraudă. Notele vor fi afișate astăzi, până la ora 16, pe bacalaureat.edu.ro.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO Ce subiecte au primit elevii

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO La cea de-a treia probă scrisă a bacului, elevii care au fost înscrişi în timpul celor patru ani de liceu la profilul real au avut posibilitatea de alege dintre disciplinele fizică, informatică, chimie, anatomie sau biologie vegetală şi animală. Elevii de la profilul umanist au susţinut proba la una din următoarele discipline: geografie, filosofie, logică şi argumentare, economie, psihologie sau sociologie, scrie Monitorul de Suceava.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO Cei mai mulţi s-au înscris pentru a fi examinaţi la disciplina biologie, urmată de geografie, logică şi argumentare, informatică, fizică şi chimie. Mai puţini candidaţi, sub 100, au ales sociologie, psihologie, economie, filozofie.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO Când începe sesiunea a doua

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat 2017 va începe în data de 11 iulie, cu înscrierea candidaţilor. Tezele elevilor vor fi corectate într-un alt judeţ, la fel şi contestaţiile. La fel ca în cazul evaluării naţionale, Ministerul Educaţieia hotărât eliminarea prevederii conform căreia nota finală după contestaţii se modifică numai în cazul în care între nota iniţială şi nota de la contestaţii există o diferenţă de minimum 0,5 puncte. Astfel, nota comisiei de contestaţii este finală.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să susţină toate probele de examen, iar la cele scrise să obţină minim 5, însă media notelor să fie de cel puţin 6. 

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO Eliminat pentru că i-a sunat mobilul

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO Un elev din judeţ a fost eliminat, miercuri, de la proba scrisă la istorie a examenului de bacalaureat, acestuia sunându-i telefonul în timpul testării. Elevul susţinea proba la Centrul de examen Colegiul ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO Potrivit metodologiei de examen, candidaţilor le este interzis să aibă în sălile de examen, asupra lor, telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic care ar putea fi utilizat pentru rezolvarea subiectelor. Candidaţii care încalcă această regulă sunt eliminaţi din examen, indiferent dacă au folosit sau nu aceste materiale. Elevul eliminat nu mai poate participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

REZULTATE BACALAUREAT 2017 SUCEAVA EDU.RO Miercuri au fost programate proba la matematică și cea de istorie din cadrul examenului de bacalaureat, în funcţie de profilul pe care elevii l-au urmat în anii de liceu.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close